Akşener'e Darbe mi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 104 amiralin imza attığı Montrö bildirisiyle ilgili olarak 'Kişisel fikrimi söylüyorum bu bir zevzekliktir, bu zevzekliklerden Türkiye çok çekti' yorumunda bulundu.

Akşener'e Darbe mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşener'in bildiriyle ilgili yaptığı açıklamanın partilileri mutlu etmediği ve istifasını veren isimlerin olduğu iddiaları ortaya atılırken, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan'ın açıklamaları dikkat çekti.

Aytun Çıray, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bildiriye ilişkin, "Bir tabip teğmen olarak altına imzamı atıyorum." ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ise sosyal medya hesabından şu cümleyi paylaştı:
“İşini ehliyle yapmış, ununu elemiş eleğini asmış EMEKLİ Devlet memurunun tecrübelerini aktarmasından rahatsız olan, KORKAN, bunu FIRSATA çevirmeye çalışan iktidar ACİZDİR‼️”

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan'ın paylaşımı ise şöyle:“126 emekli Büyükelçi Montrö Sözleşmesi konusunda bundan üç gün önce bir bildiri yayınladığında iktidar “Monşer”lere kulak asmadı... Öyleyse 103 emekli Amirale kükrenmesinin sebebi Montrö Sözleşmesi olamaz... Mesele “Tarikatçı Amiral”dir...”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “zevzeklik” açıklamasına kendisinden başka bir çok partilinin itibar etmediği ve hatta tersi yönde fikir belirttiği İyi Parti’de, parti için de Akşener’e ilerde bir darbe mi yapılacak yorumlarını getirdi.