AKSA AKSATIYOR

HİÇBİR ŞEY ZAMANINDA YAPILMIYOR
AKSA, kendi görev ve sorumluluk alanında olan ve vatandaş için hayatı derecede önemli olan hiç bir hizmeti zama

AKSA AKSATIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HİÇBİR ŞEY ZAMANINDA YAPILMIYOR
AKSA, kendi görev ve sorumluluk alanında olan ve vatandaş için hayatı derecede önemli olan hiç bir hizmeti zamanında yapamıyor. 
İŞLEM TAMAM HİZMET YOK
Aksa Elektrik firmasının vatandaşın  resmi tüm prosedürleri yerine getirmesine ve yüklü miktarda ücretler ödenmesine rağmen yapılması gereken hizmetin yerine getirmeyi farklı gerekçelerle yapamaması vatandaşı canından bezdirdi.

 "İHALEYİ BEKLİYORUZ"
AKSA Elektrik firmasının kendi görevi olan ve vatandaş için çok önemli konularda bile özel bir firma olmasına rağmen en  hantal resmi kurumdan daha da ağır hareket ederek ipe un serercesine vurdum duymaz bir tavır takınması ve şehrin üzerinde kara bulutlar oluşturulması vatandaşı infial edecek konuma getirdi.
FABRİKA AÇILMIYOR İNŞAATLAR BAŞLATILAMIYOR
AKSA Elektrik firmasının iyi yönetilememesi ve vatandaşı canından bezdirmesi yanında  şehrimizde yatırım ve inşaat yaparak istihdam sağlayan yatırımcıları da isyan ettirmesi "Bu kurum şehrin zararına mı çalışıyor?" sorusunu gündeme getiriyor.
 FATİH SULTAN BULVARI NEDEN KARANLIK?
AKSA firmasının bugünlerde en büyük ayıbının şehrin ana giriş güzergâhı olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarının aylardan beri karanlıkta olması. Böylesine önemli bulvarın aylardan beri karanlığa mahkum edilmesinin gerekçesi ise çok komik.
"KUTUMUZ YOK"
Şehrin en önemli ana seferlerinden olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın uzun süreden beri karanlıkta kalmasının gerçek gerekçesine ulaşan haber merkezimiz Aksa'nın hangi kafa ve hangi zihniyetle yönetildiğini ortaya çıkardı. Haber merkezimizin şirket içinden elde ettiği bilgilere göre bulvarın aylardan beri karanlıkta kalmasının asıl sebebi her biri 40-50 TL değerindeki direk kutularının alınmak istenmemesi ve bunu da ihale mevzuatı gibi kaçamak gerekçelere   başvurulması.

DİĞER KURUMLARIN HİZMETLERİ ENGELLENİYOR
AKSA firmasının kendi görevlerini zamanında yapmaması diğer kurumların hizmetlerinin de aksamasına sebep oluyor. FSM Bulvarında yol genişletme ve altyapı çalışması yapan Elazığ Belediyesinin de hizmetlerinin  az bedelle ve kısa sürede tedarik edilebilecek elektrik kutuları sebebiyle aksatılmasının günümüz Türkiye’sine yakışmadığını ifade eden vatandaşlar Aksa'ya tepki  gösterdi.

VALİMİZ VE SİYASİLERİMİZ OLAYA EL ATMALI

AKSA şirketinin şehir halkını canından bezdiren böylesine anlamsız ve zamanında yapmadığı kendi görevleri sebebiyle şehri bir kaos ortamına çekilmesine ilimiz valisi sayın Murat Zorluoğlu ve ilimiz milletvekillerinin duyarsız kalmayacağını  belirten vatandaşlar, böylelikle sorunların kısa surede çözüleceğine inandıklarını ifade ediyorlar.