Akman, Elazığ'a Verilen Sözün Peşinde

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. İsmail Demir tarafından sözü verilen yatırımı hatırlattı.

Akman, Elazığ'a Verilen Sözün Peşinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ASELSAN tarafından yatırımların Anadolu’ya yayılması kapsamında birçok şehre yatırım müjdesi verilmişti. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle hem bu projenin gerçekleşmesi hem de depremden zarar gören illerin kalkınmasını sağlamak amacıyla yatırımların bu şehirlerde yapılacağı müjdesi verilmişti. Aradan geçen zamanın ardından birçok ilde yatırımlarla ilgili süreçler hızlı ilerlerken Elazığ’a sözü verilen yatırımdan ses seda yok.

AKMAN, PROF. DR. DEMİR’İN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman, dönemin Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir tarafından da sözü verilen ve Elazığ’da kurulacağı açıklanan Duvar Arkası Görüntüleme ve Çip Teknolojileri Fabrikasını hatırlattı. Akman, açıklamasında: “

8 Mayıs 2022 Tarihinde Savunma Sanayi Başkanı Elazığlı İsmail Demir Tarafından,

“Adıyaman Aselsan Kablo ve Konnektör Fabrikası “ Kurulması sözü verildi. Verilen Söz Tutuldu ve 10 Haziran 2024 Yılında Fabrika 500 Milyon Sermaye ile Kuruldu ve Üretime Başladı.

İnovatif Yatırım budur işte…

Adıyaman’ımıza hayırlı olsun..

Darısı Elazığ’ımızın başına!…

Sahi O dönemde (9 Mayıs 2022) Elazığ’a ne söz verilmişti?

Benden duymayın duvar arkası görüntüleme ve çip teknolojileri fabrikası…” ifadelerine yer verdi.