AKÇAKİRAZ BELEDİYE BAŞKANI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahaddin Kaya, muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını, isteklerini ve görüşlerini dinleyip bilgi aldı

AKÇAKİRAZ BELEDİYE BAŞKANI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahaddin Kaya, muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını, isteklerini ve görüşlerini dinleyip bilgi aldı. Muhtarlarla bir araya gelmenin Akçakiraz için önemli olduğunu kaydeden Başkan Kaya, "Bugün burada muhtarlarımızla bir istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızın sorunlarını dinledik görüşlerini aldık. Neler yapılabileceğini konuştuk. Bütçemizin yeterli olduğunu istedikleri hizmetleri yapabileceğimizin sözünü verdik. Çalışmalarımız son hız devam ediyor, mevsim de buna müsait. Bizdeki bu azim bu heyecan olduğu müddetçe, kendilerinin de bu desteği olduğu sürece Akçakiraz’a en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz" dedi. 
 

Son 1,5 yıl içerisinde yapılan çalışmaların 20 yıla eşdeğer olduğunu anlatan muhtarlardan Remzi Bayram “Daha önceki bir 40 yıl gibi bir belediye döneminde bazı şeyler yapılmıştır. Yalnız bu dönemdeki belediye başkanımız sağ olsun bir buçuk yıl gibi bir süreçte belki 40 yılın olmasa da 30 yılın kesin yerini doldurmuştur. Tabi imkanlar kısıtlı bütçe belki pek yeterli değil. Akçakiraz’ın en büyük sorunlarından biri şehrimizin musluklarında su akmıyordu ve vatandaş çok büyük sıkıntı çekiyordu. Başkanımız sağ olsun geldikten sonra çözdüğü ilk iş bu olmuştur ve buda Akçakiraz için büyük bir hizmetti. Garajımızın eksiklerini tamamladı. Kepçe ve diğer araçları hizmete soktu. Önceden yollarımız için bir kamyon kum isteyip aylarca beklerdik şuanda kepçenin ve kamyonun girmediği hiçbir sokağımız kalmamıştır. Belediyemizin 2 yıldır ramazan ayında burada etkinlikleri oluyor, halk burada bütünleşiyor. 9 mahdigeremiz var tabi ki bu 9 mahdigerenin isteklerinin hepsini bir anda yerine getirmesi mümkün değildir, ama her mahdigerede bir çalışma var. Benim mahdigeremde 40 yıldır duran bir yer vardı orayı temizletti çocuk parkı yaptı. Mahdigeremize bir halı saha, bir basketbol sahası kazandırıyor. Camilerle ilgili en ufak bir sıkıntımız yaşanmamıştır gecede olsa gündüz de olsa rahatlıkla arayabiliyoruz. Mezarlıklarımızda da şuanda çalışmalar devam ediyor, yollarımızda ise bir çok yere girilmiştir” diye konuştu. 
Çalışmalara devam ettiği sürece her zaman başkanın yanında olduklarını aktaran muhtarlardan Feti Arpa, ”Belediye başkanımızın devam eden çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalar hizmetler devam ettiği müddetçe yanında yer alacağız. Kendisine şuan yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.