AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu'nda düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, kaymakamlar, il&c

AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu’nda düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, eski il başkanları, kurucu üyeler ve teşkilat üyeleri katıldı.

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, katılımlarından dolayı teşkilat üyelerine teşekkür etti. Organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a da teşekkür eden Gürgöze, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini vurguladı. Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birinin kaynaşma ve dayanışma olduğuna dikkat çeken Gürgöze, “Ak Parti olarak sadece Ramazan ayında değil yılın 12 ayında da halkımızla iç içe olmayı, hizmetlerimizin yanı sıra halkımızın sofrasına konuk olup gönüllerini kazanmayı arzu ediyoruz. Partimizin misyonu da vatandaşımızın gönlünü kazanmaktır. Biz seçimden seçime vatandaşımızın karşısına çıkmıyoruz. Vatandaşımızın oyunu kazanmayı arzu ettiğimiz gibi onun gönlünü fethetmeyi de bir görev olarak görüyoruz” dedi.

Yatırım ve projelere de değinen Gürgöze, kangren haline gelen sorunların birer birer çözüldüğünü söyledi. “Milletimize hizmet etmek bizim görevimiz” diyen Gürgöze partililere hitaben şöyle konuştu: “Milletimize hizmet ederken de tevazuyu elden bırakmamalıyız. Biz bir partiyiz ve bir parti mensubu olmanın üzerimize yüklediği sorumluluklar var. Özellikle sosyal medya paylaşımlarınıza biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum. Lütfen bu konuda gerekli hassasiyeti gösterelim ve Ak Partili olmanın gereği olarak nasıl hareket etmemiz gerekiyorsa bunu sosyal medyaya da aynı duyarlılıkla yansıtalım.”

ŞEHRİMİZİN YÜKÜNÜ ALMALIYIZ

İftar programında teşkilat üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ramazan ayları manevi hizmetlerde doruk noktaya ulaştığımız aylardır. Hem ruhumuzu dinlendiririz hem de maneviyatımızı doruk noktaya çıkarırız. Elbette Ramazan ayının paylaşma kültürü gereği iftarlarımızı hemşerilerimizle, kardeşlerimizle, yetimlerle, büyüklerimizle birlikte yapıyoruz, soframızı bölüşüp ekmeğimizi paylaşıyoruz” dedi.

Ak Parti İl Teşkilatı’nın çalışmalarına da değinen Yanılmaz, “2002 yılından bugüne kadar tüm seçimlerde Ak Parti Elazığ’da en yüksek oy oranına bu referandumda ulaştı ve Türkiye’de ses getirdi. Bu nedenle emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve aile fertlerini bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Bu birlikte çalışma kültürünün sandığa yansıyan kısmıdır. Halk oylaması sonucu bir başlangıçtır. Yeni dönemle birlikte teşkilat mensuplarımıza da çok büyük görevler düşüyor. Nasıl ki Müslüman ülkeleri birbirine düşürme gayretinde olanlar varsa bilelim ki ülkemizde de teşkilatımızdaki kardeşlerimizi birbirine fitne ve fesatla düşman haline getirmek isteyenler olacaktır. Şeytan hiçbir zaman bağlanmadı, kıyamete kadar da bağlanmayacak. Ancak bilelim ki şeytanın karşısında meleklerin ulvi mücadelesi Hz. Ebubekir’leri, Hz. Ömer’leri, Hz. Osman’ları, Hz. Ali’leri doğurdu. Biz Hz. Ebubekir sadakatine, Hz. Ömer adaletine, Hz. Osman’ın devlet yönetim anlayışına ve Hz. Ali’nin ilmine ve cesaretine yönelmeliyiz ve hedefimizi bu noktada seçmeliyiz. Cumhurbaşkanımızın, ‘Siyasiler kendi illerine yük olmamalılar, ilin yükünü almalılar’ sözü her birimize bir işaret veriyor. Biz ilimize hizmet eden, bu ilin gelişmesi, büyümesi ve zenginleşmesi için gayret edenlerden olmalıyız. Zaten Ak Parti’nin tüm fertleri gayret edenlerdendir” diye konuştu.