Ak Parti İl Başkanı Yıldırım'dan Siyasi Partilere Nezaket Ziyareti

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, CHP, MHP ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanlarını ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Yıldırım'dan Siyasi Partilere Nezaket Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP, MHP ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanlarını makamlarında ziyaret eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, misafirperverliklerinden ötürü il başkanlarına teşekkür etti. 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, söz konusu Elazığ olunca tüm iletişim kapılarını açık tutma mecburiyetinde olduklarının altını çizerek; “Bugünkü ziyaretlerimiz kapsamında CHP İl Başkanı Yavuz Doğdu, ardından MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve son olarak Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş ile bir araya geldik. Bizleri çok güzel ağırladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gayet samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerimizde Elazığ’ımızın menfaatleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulunduk. Elazığ’ımız için her zaman iletişim kapılarının açık olmasını sağlamak adına bu ziyaretleri önemsiyorum. Biz mesele Elazığ ise gerisi teferruattır diyor, bu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizler hangi siyasi parti olursa olsun halka hizmet için bu görevlerdeyiz. Birbirimizle görüş alışverişinde bulunmak ya da şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak yapıcı eleştirilerde bulunmak hepimizin sorumluluğu. Ben bu durumu önemsiyorum. Ne olursa olsun iletişimi hiç kesmemeli, birbirimizin görüşlerine saygı göstermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı ortağı MHP ile Elazığ’da çok güzel bir uyum içerisinde çalıştıklarının altını çizen Yıldırım; “Cumhur İttifakı önemli bir ittifaktır. Cumhur İttifakı’nın muazzez varlığını Elazığ’da samimiyetle koruyacağız. Cumhur İttifakı'nın bir seçim ittifakı olmadığını hep dile getirdik. Cumhur İttifakı bir süreç ittifakı ve bu ülkenin hassas dönemde geçtiği süreçte bir millilik ittifakıdır. Cumhur İttifakı’nın korunmasında özveriyle hareket eden MHP İl Başkanı Semih Işıkver’e de bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum” dedi.