AK PARTİ'DEN GÖRKEMLİ TANITIM PROGRAMI

Ak Parti, geçtiğimiz günlerde Ankara Arena'da yapılan tüm adayların tanıtımının ardından cumartesi günü de şehrimizde görkemli bir aday tanıtım toplantısı ger&

AK PARTİ'DEN GÖRKEMLİ TANITIM PROGRAMI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti, geçtiğimiz günlerde Ankara Arena’da yapılan tüm adayların tanıtımının ardından cumartesi günü de şehrimizde görkemli bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Yakup Kılıç Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım programına, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ milletvekilleri Şuay Alpay, Metin Bulut, Prof.Dr Serpil Bulut,  Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Milletvekili Adayları Tahir Öztürk,  Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı,  eski milletvekili Zülfü Demirbağ, eski belediye başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, ilçe, belde belediye başkanları, teşkilat mensupları, STK temsilcileri, basın mensupları ve partililer katıldı. 

AK Parti’nin ‘Haydi Bismillah’ seçim şarkısıyla salona giren milletvekili adayları, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. 

 

AK PARTİ İL BAŞKANI GÜRGÖZE: “MİLLET HESAPLARI BOZACAKTIR”

 

Her seçimin önemli olduğunu ancak 1 Kasım seçimlerinin bir başka önemli olduğunu ifade eden İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bu seçimdeki en önemli fark ülkenin kazanımlarının feda edilmemesidir. Bu sebeple tarihi bir sorumluluğumuz bulunuyor. Bu seçimlerde AK Parti’nin kaybetmesi Türkiye’nin kaybetmesidir. Ülke üzerinde farklı hesaplar yapanlar bilsinler ki sizlerin desteğiyle 1 Kasım akşamı AK Parti tekrar güçlü bir şekilde iktidar olacaktır. Çünkü millete rağmen iktidar yolu artık kapanmıştır. Vesayetler iyi bilsin ki hesaplarla bu ülkede iktidarlar değişmeyecektir. Bu hesapları milletimiz bozacaktır. 1 Kasım’da partilerin kuramadığı, birilerinin sorumluluk almaktan kaçınarak, muhalefet rahatlığına sığındığı hükümeti, sandıkta millet kuracaktır” şeklinde konuştu. 

 

BAŞKAN YANILMAZ: “BU SEÇİM DÜNYADAKİ MAZLUMLARIN UMUDU OLACAK”

 

Tanıtım programında bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak şunları kaydetti: “1 Kasım’da sadece AK Parti olarak değil ülke olarak büyük bir sınavdan geçeceğiz. Bu sınav milletle birlikte yürüyenler ile milletin değerlerine karşı olanların mücadelesi olacak. Bu seçim halkın huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışanlar ile halkı birbirine düşürmeye ve ülkeyi kalkınma yolundan alıkoyan çevrelerin mücadelesidir. Bu seçim, dünyadaki mazlumların umudu olan, onların her zaman yanında bulunan zihniyet ile dünyayı istediği şekilde yönetip kendi çıkarlarını her şeyin üstünde görenlerin mücadelesi olacak. Ve inanın bu mücadeleden millet galip çıkacaktı” diye konuştu. 

 

Yanılmaz, Elazığ’ın 4 milletvekiliyle Meclis’te yerini alacağına inandığını ifade ederek, destek istedi.

 

AÇIKKAPI: “KÜRESEL GÜÇLER KARŞISINDA DİRENECEEĞİZ”

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, AK Parti’nin daha yapacak çok işi olduğunu ifade ederek, konuşmasında şu görüşlere yer verdi. “Türkiye’nin önünü kapatmak isteyen belli mihraklar, küresel güçler karşısında dirençli bir millet var. Bu mihraklar 4 aylık süreçte Türkiye’yi farklı noktalara çekmeye çalıştılar. Ancak milletimiz bu güçlere ve oyunlarına asla izin vermeyecektir.”

 

SERDAR: “ARTIK MİLLETİN ÖNÜNE TAŞ KOYAN DEĞİL, HİZMET YOLUNDA BAŞ KOYANLAR VAR”

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar yaptığı konuşmada, 7 Haziran sonrasını değerlendirerek, “Bu coğrafyada güvenli liman olarak sadece Türkiye kaldı. Bugün 2 milyonun üzerinde mülteciye ensar gibi sahip çıkıyoruz” dedi. “Türkiye eski Türkiye değil, artık iktidarda milletin önüne taş koyanlar değil, millete hizmet yolunda baş koyanlar var” ifadesini kullanan Serdar, yeni dönemde de Türkiye’ye ve Elazığ’a hizmete talip olduklarını kaydetti.

 

BULUT: “ZAFER YENİDEN AK PARTİ’NİN OLACAKTIR”

 

1 Kasım’ı Anadolu’nun kader oylaması olarak değerlendiren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut ise şunları ifade etti:  “Biz, uzun ve kutlu bir yolun yolcularıyız. Çocuklarımız için, gençlerimiz, kadınlarımız için, ekonomisi, sanayisi güçlü, bölgesinde lider bir Elazığ için, daha güçlü bir Türkiye için, kardeşlik için, dünya mazlumları için yeniden zafer AK Parti’nin yani Türkiye’nin olacaktır.”

 

ÖZTÜRK: “HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

 AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk yaptığı konuşmada, “Elazığlı olmak bir ayrıcalıktır” diyerek, “1 Kasım’da hedef tek başına AK Parti iktidarıdır, yani istikrardır. 13 yıllık tecrübeyle 2023’e yürüyeceğiz ve hayatımızdaki ilerlemeleri sürdüreceğiz. Geçmişten gelen şevkle hem Türkiye’de, hem de Elazığ’da hizmete devam edeceğiz” dedi.

 

 

ATAŞ: “ELAZIĞ’IN 5. MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM”

 

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Elazığ’ın 5. milletvekili olarak her zaman Elazığ için hizmete hazır olduğunu ve Elazığ’ı hak ettiği yere taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti. 

AK Parti iktidarları öncesindeki Türkiye’nin hatırlanmasını isteyen Ataş, “AK Parti’den önce Türkiye’de ne vardı, AK Parti gelince Türkiye’de neler değişti. Türkiye’de AK Parti iktidarlarıyla hangi noktaya geldi. 2002 yılından önce koalisyon dönemlerinde Türkiye’de yarınlara umutla bakılamayan bir tablo vardı. Memurunun, işçisinin maaşını ödemeyen bir Türkiye vardı. Bir yiğit adam çıktı Türkiye’nin kaderini değiştirdi. O yiğit adam bugün Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

Elazığ’ın kalkınmasının Doğu Anadolu bölgesinin kalkınması anlamına geldiğini belirten Ataş, “Elazığ şaha kalkarsa, Doğu Anadolu şaha kalkacaktır” dedi.

 

“BU DAVA, TÜRKİYE DAVASIDIR”

 

Seçimlerin önemine vurgu yapan Ataş, “Bu kişisel bir dava değildir. Bu dava Türkiye davasıdır. Bu Türkiye’nin önünü kesmeye yönelik hesapları, planları boşa çıkarma davasıdır. Türkiye’yi kalkındırma davasıdır. Türkiye’yi geleceğe taşıma davasıdır. Yüklendiğimiz misyon aldığımız sorumluluk çok büyüktür. Dolayısıyla biz samimiyetimizden, sadakatimizden taviz vermeden geleceğe emin adımlarla yürümek mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Aday Tanıtım toplantısı, yapılan konuşmaların ardından milletvekili adaylarının sahneye davet edilmesi ve toplu resim çekilmesiyle sona erdi.

PROGRAMDAN NOTLAR:

Aday tanıtım toplantısı oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programın başlangıç saatlerinde salondaki kalabalık dışarıya taştı.

Programın ilerleyen dakikalarında salonun da sıcaklığı ile vatandaşlar spor salonunun sohbet etmeyi tercih ettiler. Adayların tanıtım fragmanları gereksiz bulundu ve süre kaybına sebep oldu.

İl başkanı Ramazan Gürgöze’nin konuşması salonda büyük ilgi gördü ve alkış aldı.

Son konuşmacılara doğru salondaki kalabalıkların azaldığı görüldü. Tarafsız gözlemciler Cumartesi günü yapılan toplantının 4-0’a götüren sonucun fotoğrafı olduğunu belirttiler.

Geçmiş seçimde Ak Partiye değişik sebeplerle oy vermeyen ve  bunu ifade eden çok sayıda insanın bu programa gelmesi partinin bu seçimlerde daha farklı sonuçlar alacağına yorumlandı.

Programın Kanal Fırat ve Kanal e’de canlı olarak yayınlanması ve canlı yayın ekibinin Jimmy Jib kullanması seyircide takdir uyandırdı.