Ak Parti'den Bağımlılıkla Mücadeleye Tam Destek

Yeşilay Şubesi'nin düzenlediği 'Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Gelecek' konferansı AK Parti Elazığ İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Ak Parti'den Bağımlılıkla Mücadeleye Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilay Şube Başkanı Tamer Kayaoğlu ve formatörlerin sunumlarıyla düzenlenen konferansta Bağımlılıkla Mücadelede gelinen nokta ve çalışmalar anlatıldı.

Büyük bir mücadele ve aile işbirliğinin katkısıyla, psikologlar, rehber hocalar ve Yedam’ın destekleriyle gençlere bağımlılık oluşturacak her tür maddeye savaş açtıkları gibi titiz bir şekilde yürüttükleri mücadelenin başarısı da takdire şayan.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bağımlılıkla mücadelenin önüne geçmek için tüm gücümüzle Yeşilay ve diğer kurumlarımızın yanında mücadele edeceğimizi belirtmek istiyorum.Gençlerimizi, madde bağımlılığına sürükleyen bütün yolları keseceğimize ailelerimizle birlikte ve rehber hocalarımızın destekleriyle tekrar kazanacağımıza inanıyorum.Yeşilay ve bağımlılıkla mücadelede tüm gücüyle savaşan kurumlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.