Ak Parti'de Seçimi Kaybeden Adaylardan Açıkkapı'ya Destek

Sosyal medyada eleştirilen konuyla ilgili Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın, 'Satmadım Satılmadım' açıklamasının ardından Ak Parti'den aday olup kaybeden Nuri Çolak ve Vahdettin Demirtaş'tan destek açıklaması geldi.

Ak Parti'de Seçimi Kaybeden Adaylardan Açıkkapı'ya Destek

Elazığ’da son günlerin en çok tartışılan konularından biri Ak Parti’nin şehirdeki oy kaybı ve Ak Partiden aday adayı olup aday gösterilmeyen, başka partilere geçerek seçimi kazanan adaylar. Bu konu gündemdeki tazeliğini korurken Ak Partili isimler açıklama yapmaya başladı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eleştirilere yanıt verdi.

Bunun ardından Ak Parti’den aday olup seçimi kaybeden Mehmet Nuri Çolak ve Vahdettin Demirtaş da sosyal medya hesaplarından destek mesajı yayımladı.

Ak Parti'de Seçimi Kaybeden Adaylardan Açıkkapı'ya Destek

Vahdettin Demirtaş, söz konusu paylaşımda;

“Dürüstlüğüne, iyi niyetine, azmine ve memleket için verdiğin çabaya şahidiz, yanındayız” ifadelerine yer verirken Nuri Çolak:

“Kıymetli vekilim! Siyasetin her kademesindeki adam gibi duruşunuzu, hakkaniyetli ve ağırbaşlı tavrınızı, davanıza olan sadakatinizi ehli vicdan olan bilir. Hakkınızdaki kasıtlı ifadeler evvela milletin vicdanından sonra da huzuru ilahiden dönecektir, bilmenizi isterim ki kazanmak kaybetmek hiç fark etmez, bu can bu tende olana kadar her zaman her yerde bir adım arkanızda, bir nefes yakınınızda olacaktır. Bir günde dört ilçeyi ziyaretinize, gecenin saat birine kadar davanın başarılı olması için mücadelenize bizler de Allah’ta şâhittir..

Duygusal tezviratları yapanların, bu kutsal dava sayesinde itibar devşiren sayenizde adam olanların, nihayetinde nefislerine mağlup oldukları aşikardır. Güneş balçıkla sıvanmaz, bu toplum bu erdemsiz ve hoşgörülü olmayan beyanları değerlendirecek ve gereğini yapacaktır. Dostluk yoldur, dost yolcu.. Hiçbir siyasi makam dostluğunuzdan kıymetli değildir.

Sn. Vekilim “Ejder AÇIKKAPI “ Rabbim bin yıl ömür verse yine sizinleyiz” dedi.

Ak Parti'de Seçimi Kaybeden Adaylardan Açıkkapı'ya Destek