Ak Parti'de bayramlaşma programı düzenlendi
Ak Parti Elazığ il teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

CUMHURBAŞKANIMZIN ETRAFINDA BİRLEŞMELİYİZ
Birlik ve Beraberlik açısından Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten MHP Elazığ Millervekili Semih Işıkver , “Bugün, küfrün bütün bileşenleri karşımızda birleşmiş durumda. İnsanımızı yönlendirmek ve birkaç kişinin yolsuzluğunu örtbas etmek için ülkemizi bir kaosa sürüklüyorlar. Sahte diplomalar ve yolsuzluk iddialarının görmezden geliyorlar. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki, milyarlık yolsuzluklar gözümüzün önünde gerçekleşiyor ve buna rağmen bazı kesimler sessiz kalıyor. Ancak biz, Cumhurbaşkanımızın etrafında dünden daha fazla birlik olmalıyız” dedi.
Türkiye’nin güçlü bir liderliğe sahip olduğunu vurgulayan Işıkver, “Sayın Cumhurbaşkanımız, hem bölgede hem de dünyada önemli bir liderdir. Hiçbir şart gözetmeksizin kendisini destekliyoruz. Onun yürüdüğü yolda, gerekirse ölümü bile göze alarak yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“MÜCADELEMİZ OMUZ OMUZA DEVAM EDECEK
Işıkver “Şehirle ilgili konularda zaman zaman fikir ayrılıkları yaşanabilir, ancak dostumuz da düşmanımız da bellidir. Bizim mücadelemiz, omuz omuza, kararlılıkla sürecektir. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliklerinde yürütülen politikaların arkasındadır. Bu iki büyük liderin arkasında sizlerle birlikte yol yürümekten şeref ve onur duyuyorum” diye kaydetti.