Ak Parti: 'Çözüm toplantısı sabote edildi!'

İl Başkanlığı yaptığı yazılı açıklama ile Elazığspor için yapılan toplantının detaylarını kamuoyu ile paylaştı

Ak Parti: 'Çözüm toplantısı sabote edildi!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de transfer tahtasını açamayan Elazığspor için önceki akşam yapılan toplantının detayları Ak Parti tarafından kamuoyuna duyuruldu.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada çeşitli projeler üretildiği ancak, kamuoyuna yanlış manipüle edildiği duyuruldu.

İŞTE O AÇIKLAMA:

“Elazığımız’ın en önemli marka değerlerinden olan Elazığspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten çıkması amacıyla önceki gün Elazığspor Başkanı İrfan Yumakgil’in daveti üzerine bir toplantı yapılmıştır.

Toplantıya Elazığ’da bulunan Milletvekilimiz Metin Bulut, aynı zamanda milletvekillerimiz Z. Tolga Ağar, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ’ı temsilen katılırken, Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz, İl Başkanımız Ramazan Gürgöze ve ilgili kurumların yöneticileri de toplantının katılımcıları arasında yer almıştır.

Elazığspor’un sürekli maddi sorunlarla gündeme gelmemesi için ağırlıklı olarak kalıcı gelir getirici projeler üzerinde toplantıda değerlendirmeler yapılmış ve ifade edilen çeşitli projeler kapsamlı bir şekilde analiz edilmiştir. Bu değerlendirmeler içerisinde hukuksuz bir şekilde herhangi bir firmaya, herhangi bir kurumdan ihale ve iş verilmesi ve bunun için herhangi bir kurum yetkilisine baskı yapılması gibi bir durum söz konusu olmamıştır, olması da mümkün değildir.

Hal böyle iken, daha önce Elazığspor ile ilgili gerçekleştirilen toplantılarda olduğu gibi konuşulan konuların çarpıtılarak kamuoyuna asılsız iddialarla manipüle edip, çözüm toplantısının sabote edilmesi büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

Bizler Elazığspor’un içinde bulunduğu girdaptan çıkması için her türlü gayreti gösterdiğimiz gibi Elazığspor üzerinden milletimizin hukukunu çiğneyecek, şehrin kimliğini bozacak ve ya bir takım çevrelere rant sağlayacak durumlar karşısında daha önceki tutumumuz ve konumumuzu koruduğumuzun da bilinmesinde yarar görmekteyiz.

Elazığspor’u hedeflerine ulaştırmak için siyasi tuzak aracı olarak kullanmaya çalışanlara ‘Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır’ ayetiyle hatırlatmada bulunuyoruz. Sonuç olarak Ak Parti kadroları olarak bizler Elazığspor’a her türlü desteği sağlamak için gayretlerimizi devam ettireceğimiz gibi bu konuda her türlü gayri meşru, gayri ahlaki ve gayri hukuki iş ve işleme müsaade etmeyeceğimizin de bilinmesini özellikle arz ederiz. “