Ah be Digne, Yağuz Sabuncuoğlu'nu Tanısan Yapar mıydın Bunu?

Türkiye'de verdiği doğru transfer bilgileriyle futbol camiasının en güvenilir ismi haline gelen Yağız Sabuncuoğlu, kendisini yalanlamaya çalışan futbolcuya verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

Ah be Digne, Yağuz Sabuncuoğlu'nu Tanısan Yapar mıydın Bunu?

Türkiye’de 2024-2025 futlbol sezonunun başlamasına ve transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala takımların transfer hareketlilikleri artarak devam ediyor.

Bu konuda ilk duyurduğu transferlerle futbolseverlerin güvenini kazanan ve medyada en güvenilir isimlerden biri olan Yağız Sabuncuoğlu’nun Galatasaray’ın transfer gündemine aldığı Aston Villa’nın oyuncusu Lucas Digne’ye verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

SABUNCUOĞLU TRANSFER GÖRÜŞMELERİNİ DUYURDU

Sosyal medya hesabından Galatasaray’ın Digne’ye olan ilgisini “Galatasaray, Lucas Digne ile anlaşmaya vardı ve Aston Villa'ya resmi teklif yaptı. Cenk Ergün, Monchi ile görüşmelere başladı.” sözleriyle duyuran Sabuncuoğlu’na Digne ise “Sorry but no true (Üzgünüm ama doğru değil” yanıtını verdi.

SABUNCUOĞLU’NA YAPILIR MI BU DİGNE?

Bu cevabın ardından Sabuncoğlu, transfer teklifinin yapıldığı belgeyi sosyal medya hesabından gülücük emojisiyle paylaşan Sabuncuoğlu’nun bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ne diyelim, ah be Digne! Sabuncoğlu’na yapılır mıydı bu hareket?