Ağustos Ayı İl Genel Meclis Toplantıları Devam Ediyor

 

Merve Sayın/

 

 

İl Genel Meclisinin Ağustos ayı toplantıları 1 Ağustos 2017 Salı günü saat 10:00 da başladı

Ağustos Ayı İl Genel Meclis Toplantıları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 


Merve Sayın/


 


 


İl Genel Meclisinin Ağustos ayı toplantıları 1 Ağustos 2017 Salı günü saat 10:00 da başladı. Beş gün devam edecek olan Ağustos ayı Genel Meclis toplantılarında ek gündem maddesi gelmez ise şimdilik 16 adet gündem maddesinin görüşüleceği belirtildi. Metin Baki Ölçücü başkanlığında yapılan Ağustos ayı İl Genel Meclis Toplantılarında görüşülerek karara bağlanılması beklenen gündem maddeleri şöyle sıralanıyor.

 


 


1-Yoklama

 

2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı


 


3-İl Özel İdaresi 2017 Mali Yılı Bütçesi ile yapımı tamamlanan Elazığ 60 kişilik Rehabilitasyon Merkezi yapımı harcama kaleminden toplamda 104.141,99 TL ödeneğin, Beyyurdu Rehabilitasyon Merkezi Hizmet Binası Onarımı harcama kalemine aktarılması konusunun görüşülüp karara bağlanması.

 


 


4-Merkez İlçe Oymaağaç Köyü Taşyapı Mezrası, Kovancılar İlçesi Çiftlik Köyü, Palu İlçesi Yarımtepe Köyü ve Keban İlçesi Altınkürek Köyü için alınan, içme suyu memba tahsis ve tevzi komisyon kararlarının okunarak konunun karara bağlanması.

 

5-Alacakaya İlçe Merkezinde bulunan Şehit Piyade Çavuş Suat ÇAĞLAR ilkokulun da bakım onarım   yapılması ile ilgili olarak hazırlanan Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 


 


6-Karakoçan İlçesine bağlı Bulgurcuk Köyünde, bulunan tarım arazilerinin geliştirilmesi amacıyla nelerin yapılabileceği ile ilgili olarak hazırlanan “Tarım ve Hayvancılık Komisyonu”  inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 


 


7-Kovancılar İlçesi Kayalık Köyünde bulunan Sultan Kubeys Türbesinin İlimiz turizmine kazandırılması amacıyla nelerin yapılabileceği ile ilgili olarak hazırlanan “Turizm Komisyonu” inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 


 


8-Elazığ İl Özel İdaresi Yatırım Programı kapsamında 2015-2016-2017 yıllarında yatırım programı kapsamında yapılacak kanalizasyon şebekelerinin araştırılması ile ilgili olarak hazırlanan “İl Özel İdareleri Projelerini İzleme Komisyonu” inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 

9-Merkez İlçe Uzuntarla Köyünde kanalizasyon şebekesinde bakım ve onarım yapılması ile ilgili olarak hazırlanan “Çevre ve Sağlık Komisyonu”  inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 

10-Hazar Gölü kıyısında Sivrice Belediyesi Belediye ve mücavir alan sınırlarını içeren alanda 1/5000 ve 1/1000 imar planı çalışmasının ne aşamada olduğu konusu ile ilgili olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması

 

11-Arıcak İlçesi yol ağında bulunan Erbağı - Bozçavuş - Göründü grup yolunun incelenmesi ile ilgili olarak Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 

12-Merkez İlçeye bağlı Hal Köyü yolunun incelenmesi ile ilgili olarak hazırlanan “Arge Komisyonu”  inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

13-Elazığ İl Özel İdaresi 2017 Yılı Bütçesi ile İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne ayrılan ödeneklerin nerelerde kullanıldığının araştırılması ile ilgili hazırlanan “Plan ve Bütçe Komisyonu” inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması

 

14-Sivrice İlçesi Yürekkaya köyünde Kanalizasyon şebekesinin yapılması ile ilgili olarak hazırlanan “Çevre ve Sağlık Komisyonu”  inceleme raporunun okunarak konunun karara bağlanması.

 

 

15-Dilek ve temenniler.

 

16-Bir sonraki toplantının gün ve saatinin belirlenmesi.