AĞIN KÖPRÜSÜ AĞIN'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Çetin 'Üç yılda 100 konut yapmak için projelerimizi hazırladık ve ilk yıl 4 blok 48 konut için hafriyat &cce

AĞIN KÖPRÜSÜ AĞIN'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Çetin "Üç yılda 100 konut yapmak için projelerimizi hazırladık ve ilk yıl 4 blok 48 konut için hafriyat çalışmalarını tamamladık, çok yakın zamanda temelimizi atarak inşaatımıza başlayacağız diyen Çetin, Konutlarımız 3+1 ve 160 m² , bütün konutların göl manzaralı ve 18 m² kapalı garaja sahip olacağını ayrıca kaloriferli, asansörlü ve peyzaj projeleri tamamlanmak sureti ile 2016 yılında 48 konutumuzu bitirmiş olacağız" dedi.

İlçe Kaymakamı Yakınoğlu ise yaptığı açıklamada, "Ağın Köprüsünün açılışı ile Ağın'da çok şeyin değişeceğini, gelişmesinin daha da hızlanacağı ve cazibe merkezi olacağının habercisi olduğunu söyledi. Ağın'ın bir gün turizm merkezi olarak anılacağı günlerin yakın olacağını söyleyen Yakınoğlu, Ahmet Çetin'e yatırımlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

BU PROJE AĞIN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Konu ile ilgili Hakimiyet Gazetesine açıklamalar da bulunan Ağınlı Vatandaşlar;’’Yapılan bu proje  Ağın için çok önemlidir. Ağınlı olup evi olmayan vatandaşlarımıza böyle bir hizmet yapılması bizleri gururlandırdı. İnşdigerah proje sonunda yüzlerce vatandaşımız bu konutlar da oturacak. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’diye ifade etti.

AĞIN KÖPRÜSÜ AĞIN’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Ağın Köprüsünün hizmete girmesi ile birlikte Ağın’ın çok büyük bir potansiyele sahip olacağını ifade eden Vatandaşlar;’’Ağın Elazığ’ın en önemli ilçelerinden biridir. Ağın’ın turizm merkezi olabilmesi için çalışmalar devam ediyor. En önemlisi ‘’AĞIN KÖPRÜSÜ’’dür. Kısa bir zaman sonra tamamlanacak köprü ile birlikte Ağın cazibe merkezi olacak.İlimize turizm anlamında katkı sağlayacaktır.’’dedi.