Adli Tıp'ın incelemesi tamamlandı! Abi Enes'in kolundaki diş izi Narin'e mi ait?

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, Adli Tıp İhtisas Kurulu'nun incelemeleri tamamlandı. Raporda, Enes Güran'ın kolundaki diş izinin kimlik tanısı için elverişli olmadığı belirtilirken, iz insan ısırığıyla ve kaybolma günüyle uyumlu bulundu.

Adli Tıp'ın incelemesi tamamlandı! Abi Enes'in kolundaki diş izi Narin'e mi ait?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, Adli Tıp İhtisas Kurulu’nun incelemeleri tamamlandı. Raporda, Enes Güran'ın kolundaki diş izinin kimlik tanısı için elverişli olmadığı belirtilirken, iz insan ısırığıyla ve kaybolma günüyle uyumlu bulundu.

Narin Güran, 21 Ağustos'ta Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesinde kaybolmuş, 8 Eylül'de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Ağabey Enes Güran, arama çalışmaları sırasında gözaltına alınmış, ancak daha önce yapılan incelemelerde kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığı tespit edilememişti. Enes Güran, bu izi kendisinin yaptığını iddia etmişti.

Adli Tıp raporunda, kolundaki ısırık izinin kaybolma günüyle uyumlu olduğu ve insan ısırığı izleriyle örtüştüğü ifade edildi. Soruşturmada yeni kamera görüntülerinin de TÜBİTAK tarafından incelendiği belirtildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayın aydınlanması için soruşturmanın sürdüğünü, çelişkili ifadeler ve elde edilen delillerin değerlendirildiğini açıkladı.