Açıkkapı: 'Sorunları yerinde dinliyor ve çözüyoruz'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, ilimizin sorunlarını TBMM'de gündeme getirmekle kalmıyor, ilimiz de bulunan her kesimden insanı da ziyaret ederek gönüllere dokunuyor. Elazığ'ın merkezi, ilçeleri, beldeleri ve köylerine kadar giderek vatandaşları ziyaret eden Açıkkapı, hem sorunları yerin de dinliyor hem de çözüm yolları arıyor.

Açıkkapı: 'Sorunları yerinde dinliyor ve çözüyoruz'

Adım Adım Elazığ programı düzenleyerek ilimizin en uzak ilçe ve beldelerine kadar giderek halkla buluşan Açıkkapı, gösterdiği bu yoğun tempoyla da büyük bir beğeni kazanıyor. AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ’da köy ziyaretleri ve kurumlarla istişarelerde de bulunmaya devam ediyor.

HALKIN İÇİNDE OLAN VEKİL

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'nin tatil olmasıyla beraber seçim bölgesini ihmal etmeyerek, halkın içinde olmaya ve onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Şehrin dört bir yanında bulunan Elazığlılarla buluşan ve onların sorunlarını dinleyen Milletvekili Açıkkapı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilgili kurum müdürlerini ziyaret ederek, sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor.

Açıkkapı: 'Sorunları yerinde dinliyor ve çözüyoruz'

MUHTARLAR İLE TOPLANTI

Şahsuvar ve Şeyhhacı Köyü’ne ziyarette bulunan Ejder Açıkkapı, burada köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Şahsuvar Köyü Muhtarı Fahri Karataş, Yolüstü Köyü Muhtarı Mehmet Bayram ve Şeyhhacı Köyü Muhtarı Fuat Akgül’ün katıldığı toplantıda köylerin sorunları detaylıca ele alındı.

AÇIKKAPI:“SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLİYORUZ”

Milletvekili Açıkkapı, köy ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek, sorunları ve talepleri yerinde dinledik. Taleplerin çözümü noktasında vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” dedi.

Açıkkapı: 'Sorunları yerinde dinliyor ve çözüyoruz'

RESMİ KURUMLARA ZİYARET

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, vatandaşları ziyaret programları dışında ilimizde bulunan resmi kurumları da ziyaret ederek, halkın sorunlarını ilgili birimlere ileterek çözüme katkı sağlıyor.

Bu kapsam da İl Başkan Yardımcısı Aydın Karadağ ile birlikte AFAD İl Müdürü Cafer Giyik'i ziyaret edip; devam eden çalışmalar ve yeni projelere ilişkin istişarede bulundu. Yine Orman Bölge Müdürü Mustafa Arpacı'yı ziyaret ederek, hem yapılan çalışmalar hem de projeler hakkında bilgiler aldı. Öte yandan birçok resmi kurumu da ziyaret ederek, halkın taleplerini iletmeye devam ediyor.

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Elazığ’da her kesimden insanın sorunlarına çözüm noktasında yoğun gayret gösteren Açıkkapı, ilimizde yapımı devam eden projeleri de yakından takip ediyor. Özellikle Palu Tarhana Regülatörü ve İletim Tüneli Şantiyesi ve Palu-Kovancılar İlçe Merkezleri İçme Suyu Arıtma Tesislerini ziyaret eden Açıkkapı, projenin en kısa sürede bitirilmesi ve hayata geçirilmesi için girişimlerde bulunuyor.

Açıkkapı: 'Sorunları yerinde dinliyor ve çözüyoruz'

ULUOVA SULAMA PROJESİ YAKIN TAKİPTE 

Elazığ’ın önemli projelerinden biri olan Uluova Sulama Projesi için Ankara’da yoğun gayretler gösteren Açıkkapı, proje alanını da ziyaret ederek gerekli bilgileri alıyor. Bu kapsam da Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen Uluova Sulaması 1. Kısım İnşaat Değerlendirme Toplantısı’na katılarak projenin hangi aşamada olduğunu ve ilerleyen zamanlar da neler yapılacağı konusunda istişareler de bulundu.

ELAZIĞ’A YAPILACAK YATIRIMLARA ÖNCÜLÜK EDİYOR

Elazığ’a yapılacak yatırımların hem takibi hem de yatırımların gelmesi noktasında ilimizin bütün dinamikleri ile iş birliği içinde olan Açıkkapı, ilimize kazandırılacak birçok önemli yatırımı da sosyal medya hesabından paylaşarak, müjde veriyor.

Milletvekili Açıkkapı son olarak; Elazığ Kovancılar İlçesi Avlağı Aile Sağlığı Merkezi: 25 Eylül 2024, Elazığ Merkez Kızılay Aile Sağlığı Merkezi: 26 Eylül 2024 ve Elazığ Merkez Çatalçeşme Aile Sağlığı Merkezi: 8 Ekim 2024 tarihlerinde yapım işi ihaleleri gerçekleştirilecek. Aziz şehrimize ve Aziz hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.” diyerek önemli yatırımların müjdesini duyurmuştu.