Açıkkapı'dan Grev Yapan İşçilere Destek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, haklarında iyileştirme istedikleri için grev haklarını kullanan Eti Krom Fabrikası çalışanı 300 işçiye destek açıklaması yaptı.

Açıkkapı'dan Grev Yapan İşçilere Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Eti Krom Fabrikası’nda çalışan 300 işçi, haklarında iyileştirme istedikleri için grev haklarını kullandılar. Maaş artışı, promosyon ve ikramiye isteyen işçilerle fabrikanın henüz anlaşamadığı içim işçilerin grevi sürdürmesi bekleniyor.

AÇIKKAPI: İŞÇİLERİMİZİN HER DAİM DESTEKÇİSİ OLACAĞIM

Grev haklarını kullanan işçilere Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı destek verdi. İşçilerin her daim destekçisi olacağını vurgulayan Açıkkapı: “Alacakaya İlçemiz, on yıllardır ülke ekonomimize ciddi anlamda bir katma değer sağlamaktadır. 

Alacakaya ilçemiz sahip olduğu rezerv miktarı ve zengin tenörlü krom madeniyle Türkiye’nin gözbebeği bir ilçesidir. 

İlçemizde emekçi kardeşlerimizin sessiz oturma eylemi yaptıklarını ve ilgili firma yetkililerinden anlayış bekledikleri haberini almış bulunmaktayım. 

Açık yüreklilikle ifade etmeliyim ki, 

Alacakaya İlçemizde çalışan emekçi kardeşlerimizin haklı taleplerinin her daim destekçisi olacağım. 

İlgili firmadan beklentimiz ve dileğimiz İlimiz yer altı krom madenini zorlu şartlarda çalışarak gün yüzüne çıkaran işçi kardeşlerimizin beklentilerini karşılayan, onların mutlu olacakları bir yaklaşım göstermeleridir. 

İşçi kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz şunu bilsinler ki, şehrimizin ve bölgenin bir evladı olarak işçi kardeşlerimizin haklı taleplerini destekleyecek, onların yanında olacağım. Emekçi kardeşlerimizden istirhamım beklenti içinde oldukları konu ile alakalı soğukkanlı olmalarıdır. 

İlgili firmadan beklentimiz ve inancımız konunun çözümünde dün, bugün ve yarın o bölgede var olmaya devam edecek olan hemşehrilerimizin, emekçi kardeşlerimizin beklentilerini karşılayacak olumlu yaklaşımı sergilemeleridir. 

Bu dilek ve temennilerimle Alacakaya ilçemize ve tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı iletiyor, emekçi kardeşlerimi Allah’a emanet ediyorum.” açıklamasını yaptı.