Açıkkapı'dan Eti Krom Açıklaması: 'Teftiş Kuruluna Gerekli Talimatlar Verildi'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Eti krom fabrikasında yaşanan sorunlarla ilgili bakanlıklarla gerekli görüşmelerin yapıldığını ve bu görüşmeler neticesinde teftiş kuruluna gerekli talimatların verildiğini söyledi.

Açıkkapı'dan Eti Krom Açıklaması: 'Teftiş Kuruluna Gerekli Talimatlar Verildi'

Teftiş Kurulu talimatlar doğrultusunda ilerleyen günlerde çalışmaları başlatacağını belirten Açıkkapı, açıklamasında: "Alacakaya Krom Ocaklarında alın teri döken işçilerimizin, emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olacağız. 

Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz Perşembe günü gerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar , gerekse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan ve gerekse TBMM Ak Parti Grup Başkanımız Sayın  Abdullah Güler bey ile yaptığım görüşmelerde işçi kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu ifade ederken, Sayın Bakanlarımız ve Grup Başkanımız da konuya duyarlı bir şekilde emekçi kardeşlerimizin mağdur olmamaları için gerekenleri  yapacaklarını ifade ettiklerini belirtmek isterim. Konu ile ilgili Bakanlarımız tarafından Teftiş Kuruluna gerekli talimatlar verilmiş ve konuya yönelik çalışmalar geçtiğimiz günlerde başlatılmıştır." ifadelerine yer verdi.