Abdullahpaşa'da Tutaş dönemi

Elazığ 1. Amatör Küme takımlarından Abdullahpaşaspor, Teknik Sorumluluk görevine Serhat Tutaş'ı getirdi

Abdullahpaşa'da Tutaş dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığ amatöründe uzun yıllardır mücadelesini sürdüren ve bu sezon 1. Amatör Küme B Grubu’nda yer alacak olan Abdullahpaşaspor’da Teknik Sorumluluk görevine Elazığlı teknik adam Alaattin Tutaş’ın oğlu Serhat Tutaş getirildi. Uzun yıllar sürdürdüğü futbolculuk kariyerine nokta koyan Serhat Tutaş, ilk antrenörlük deneyimini Abdullahpaşaspor’la yaşayacak.
24 Ocak 2020 depremi sonrası Elazığ’ın en fazla zarar gören mahallerinden olan Abdullahpaşa’da gençlerin sporla yeniden hayata bağlanmalarını hedefleyen kulüp, teknik sorumlu tercihi sonrası sonrası transfer çalışmalarına da hız verdi. Kulüp Onursal Başkanı Yahya Temizer, takımın son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada;
“Teknik adam seçimimizin adının ardından iç transferde görüştüğümüz sporcular ile tekrardan anlaşmalar yapıldı ve şimdi hedef kulüp hocamızın belirleyeceği takımdaki eksik gördüğü bölgelere transferleri yapıp yeni sezonda istenen başarılara ulaşmak. Grubumuzda hedegimiz ilk ikiye girmek olacak. 1958’de kurulan Abdullahpaşaspor’un hedefi gençliği iyiye ve güzele teşvik etmektir.
Sizin aracılığınızla mahallemizin değerli sakinlerine seslenmek istiyorum; Sizler ülkemizin sayılı bürokratları, iş insanı ve siyasi olarak söz sahibi kişilersiniz, gelin bu gençlere yardımcı olun, kulübün sizlerden öncelikle beklentisi manevi olarak yanımızda olmanızdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hocamıza ve sporcu kardeşlerimize de yeni sezonda başarılar dileriz” dedi.