IŞİD TEDİRGİNLİĞİ İMAJ DEĞİŞTİRTİYOR

Olayların sakinleşmesi ile birlikte Elazığ'da hizmet veren Berberler,''Günde ortalama 9-10 kişinin IŞİD ya da Hizbullahçı damgası yememek için traş olmaya geldi

IŞİD TEDİRGİNLİĞİ İMAJ DEĞİŞTİRTİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olayların sakinleşmesi ile birlikte Elazığ’da hizmet veren Berberler,’’Günde ortalama 9-10 kişinin IŞİD ya da Hizbullahçı damgası yememek için traş olmaya geldiğini’’ ifade etti.

Elazığ’da kuaförlük hizmeti veren Güngör Deveci isimli işletmeci, "Türkiye’nin birçok ilinde Hizbullah’la ya da IŞİD’le alakası olmayan bazı vatandaşlar tepkilere ve saldırılara uğradı. Yaşanan bu tür üzücü olaylar halkın bu konuda tedirgin olmasına sebep oldu. Ülkemizin gündemini oluşturan bu tür olaylar nedeni ile birçok ilde insanlarımız imajlarını değiştirmek için çeşitli arayışlara girdi. Elâzığ’da yaşayan birçok vatandaşımızda sıkıntı yaşamamak için sakdigerarını kestirerek imajını değiştiriyor. Özellikle Doğu’ya gidecek olan vatandaşlar sakalına ve imajına dikkat ediyor. Geçmiş yıllarda günde 3 ya da 4 dört sakal traşı yapardık. Şimdi ise günde 9 ya da 10 kişi arasında sakal traşı yapıyoruz.20 yıldır bu mesleği yapıyorum. İlk defa bu kadar çok sakal traşı yapıyorum.’’ dedi.