71 yıllık çınar: Yolspor

İlimiz amatörünün lokomotifi Elazığ Yolspor, yeni sezon açılışı düzenlenen törenle yaptı

71 yıllık çınar: Yolspor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin köklü altyapı kulüplerinden ve ilimiz sporuna sayısız sporcu kazandıran Elazığ Yolspor’da sezon açılışı Cuma günü düzenlenen törenle gerçekleştirildi.. Saat 17.00'de Yolspor tesislerinde gerçekleştirilen açılış programına Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığspor Efsane Kaptanları Ömer Tokgöz ve Hıdır Bilek, ASKF Başkanı Mustafa Gür, TFF İl Temsilcisi Turgut Kılınç, Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan, Yolspor’dan Yetişmiş Eski Profesyonel Futbolcular Ümit Hatipoğlu ve Mehmet Kaplan ile kamu kurum müdürleri, spor taban birliklerinin temsilcileri ve Karayolları 8. Bölge müdürlüğü yetkilileri katıldı.

CEYLAN: YOLSPOR ŞEHRİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK
Törende açılış konuşmasını yapan Karayolları 8. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Yolspor’un her zaman bir altyapı kulübü olduğunu belirterek, çeşitli branşlarda Türk sporuna sporcu kazandırmaya devam edeceklerini söyleyerek, “1950 yılında kurulan Elazığ Yolspor Kulübü 71 yıldır faaliyetlerine devam etmektedir. Kurulduğu günden itibaren altyapıya önem vermeyi ve gençleri yetiştirmeyi misyon edinen kulübümüz birçok futbolcu yetiştirerek ilimiz ve ülkemiz futboluna kazandırmıştır. Kulübümüzde yetişen eski futbolcularımızdan Hıdır Dilek, Ömer Tokgöz, Mehmet Kaplan ve Ümit Hakimoğulları bizleri bugünde yalnız bırakmadıkları için kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. A futbol takımımız bu sezon bölgesel amatör ligde kulübümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. U15 takımımız 2015 yılında Türkiye şampiyonu olmuştur. Güreş takımımız hala faaliyet göstermekte olup Milli Takıma güreşçi göndermektedir. Bilardo takımımız Türkiye birinci liginde mücadele etmekte ve bu yıl Türkiye 2.’si olarak başarı yakalamıştır” dedi.

AYDOĞDU: “BİZİM BİR VİZYONUMUZ VAR”
Yolspor Kulüp Başkanı Ömer Aydoğdu ise Yolspor’dan yetişecek gençlerin 10 yıl sonra A takımında yer alacaklarını belirterek, tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyleyerek, “Yolspor olarak geçmişten bugünümüze kadar hep alt yapıya önem verdik. Bundan sonra da bu misyonumuza devam edeceğiz. Bizim misyonumuzun yanında bir de vizyonumuz var. Karşımızdaki 11 yaşındaki gençlerimizi 10 yıl sonra A takımda ve daha üst takımda görmek istiyoruz. Bunun içinde bütün imkanımızı seferber edeceğiz. Elazığ futbolunu kalkındıracağız inşallah” şeklinde konuştu.
Törende Katılımcılara forma ve plaket takdimi yapıldı.