50. BAŞKANLAR KONSEYİ KAPADOKYA BAŞKENTİ NEVŞEHİR DE YAPILDI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ortak 50

50. BAŞKANLAR KONSEYİ KAPADOKYA BAŞKENTİ NEVŞEHİR DE YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ortak 50. Başkanlar Konseyi Nevşehir de toplandı .18-21 Şubat 2016 .Türkiye’nin dört bir yanından Kapadokya Başkenti Nevşehir'e gelen cemiyet başkanları ve federasyon bünyesinde olan kadın Komisyonu Üyeleri de iştirak ederek Kapadokya Lodge hotelde toplanarak Nevşehir Konağı'nda verilen öğle yemeği ile start aldı .

Yemeğin ardından konsey üyeleri başkanlar ve davetliler Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ı ardından organizasyonda çok büyük katkıları bulunan Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver'i makamlarında ziyaret edildi. Program tam hızla devam ederken Kapadokya Lodge Hotel'de kadınlar Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Akşam yemeği Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan'ın yemeği Topuzlu Han Tesislerinde gerçekleşti. 2. gün yoğun bir program vardı. Önce Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sayın Filiz Kılıç makamında ziyaret sonrası üniversite kongre salonunda TURİZM VE MEDYA konulu panel gerçekleştirildi.

 

Panelin moderatörlüğünü rektör Filiz Kılıç yaptı. Öğle yemeği rektör tarafından  Üniversite sosyal tesisinde verildi. Yemek sonrası Zelve Paşa bağları gezisi uç Hisar güvercinlik vadisi Kaymaklı yer altı şehri gezisi gerçekleştirildi. Akşam yemeği ise Türk gecesi eğlence programı Avanos Uranus restaurantında gerçekleştirildi. Ankara ve Güneydoğu'da ki yaşanan terör olaylarından sehitlerimizden dolayı iptal edildi. Son gün TGF başkanlar Konseyi gerçekleştirildi.

Öğle Yemeği belediye başkanı hasan Ünverin organizasyonu ile Topuzhan da toplu bir şekilde bir araya geldik .Ve yine Belediye Başkanı katkılarıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti binası açılışı yapıldı .Keşfedilen dünyanın en büyük yer altı şehrinin incelenmesi sonrası Hilton otelde verilen Gala yemeği ile toplantı sona erdi .sonuç olarak Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti büyük bir organizeye ev sahipliği yaptı .bu organizeyi sahiplenen Nevşehir Valisi ,Belediye Başkanı , Ticaret Odası, Ticaret Borsası,  Rektör , Kaymaklı ve Üç Hisar Belediye Başkanları, Kaptit  ( Kapadokya Turizm Otelciler Derneği ), Kaya kapı (Cave Otel), Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici kardeşime ve çok değerli Yönetim Kurulu arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca özellikle Nevşehir de olduğumuz sürece bizleri bir an yalnız bırakmayan hep yakından takip eden Nevşehir emniyetine de teşekkür etmek istiyorum. Kısaca özetlersek Nevşehir’de birlik beraberlik sevgi saygı paylaşımcılığı gördüm. Vali, Belediye Başkanı , İlçe Belediye Başkanları, rektör ve iş adamları 50. Başkanlar Konseyini o kadar önemsemişler ki takdir etmek lazım .Gittiğimiz her yerde sıcak ilgilerle karşılandık. Bir kez daha Bayram Ekici Başkanımı ve ekibini kutluyorum .