50 İlde Miting

AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri öncesi titiz bir çalışma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime kadar her günü planlandı. Devlet işleri de aksatılmadan Erdoğan'ın seçime kadar 50 ile gidebilmesini sağlayacak kapsamlı bir program hazırlandı.

50 İlde Miting
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ocak ayını Ankara'da tamamlanması planlanan Erdoğan'ın seçim mitinglerine 6 Şubatla birlikte deprem illeriyle başlaması öngörülüyor. Programda Elazığ’ın olup olmadığı henüz kesinleşmedi.

Bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de eşlik etmesi planlanıyor. Onlarca ilde yapımı tamamlanan devlet yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılacak. Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı'da da miting düzenleyecek.

Erdoğan, seçim takviminin son haftasını  ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul'da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak.

Tüm bu yoğun programlarına karşın devlet işlerini de aksatmayacak olan Erdoğan’ı zor ve yoğun bir 60 gün bekliyor.

2019 yılında kaybedilen İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerin yeniden geri kazanılması konusunda tüm hatlarıyla sahada olacak Ak Parti’nin amacına ulaşması ve bu şehirlerde yaşayan vatandaşları gerçek belediyecilikle buluşturması bekleniyor.