5 OYLA ZAFER, GÖZVUR'UN

5 OYLA ZAFER, GÖZVUR'UN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde yine bu köşede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti seçimlerinde merkez mahalle temsilcisi olarak Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan ile İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur’un yarışacağını, seçimlere farklı iki muhtar derneğinin de dahil olduğunu ifade etmiştik.

Seçimler yapıldı ve Murat Gülbasan’ın aldığı 27 oya karşın 32 oyla İcadiye Mahallesi Muhtarı İrfan Gözvur seçimlerden galip çıktı.

5 ay farkla kazanılan bu seçimin önemli bir özelliği ise geçmişte İrfan Özvur ile hareket eden Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan’ın da Murat Gülbasan’a destek vereceğini açıklamasıydı.

Ayhan Atlan sözünde durup Gülbasan’ı destekledi mi yoksa desteklediği halde bu sonucun yaşanmasına engel olamadı mı bilinmez ama Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine seçilen İcadiye Muhtarı İrfan Gözvur oldu.

Artık devletin fakir fukaraya yapacağı yardımlar konusunda muhtarların sözcüsü ve temsilcisi İrfan Gözvur. Konfederasyon kurulma aşamasında eli daha da güçlenen Gözvur’a seçildiği yeni görevinde başarılar diliyoruz.