5. Fırat yazılım ve teknoloji pazarı  programı düzenlendi

Fırat Üniversitesi, Fırat Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi ile Mühendislik Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde, '5. Fırat Yazılım ve Teknoloji Pazarı' programı düzenlendi.

5. Fırat yazılım ve teknoloji pazarı  programı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özer, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programın açılışında konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Fırat Yazılım ve Teknoloji Pazarının bu yıl 5. sini düzenlediklerini belirterek, 5 yıldır Mühendislik Fakültesi olarak Mühendislik Fakültelerinin son sınıflarındaki öğrencilerin bitirme ödevi tezi veya projesi hazırlamaları hususunda teşvik edildiklerini söyledi.

Prof. Dr. Özer, “Öğrencilerin ve öğretim üyelerinin motivasyonlarını artırmalarını sağlamak açısından hazırlanan bitirme ödevi tezi veya projelerini bir değerlendirme sürecine tutarak, bölümlerde dereceye giren ilk üç projeyi daha sonraki süreçte eğitim öğretim yılı sonuna doğru sergilenmesini sağlamak amacıyla bu programı düzenledik” dedi.

Programa konuşmacı olarak katılan Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz ile Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Günay Anlaş tarafından çeşitli sunumlar gerçekleştirildi.