45 Gün Sürecek Çile Başladı

1 Ekim Tarihinde kapatılacağı açıklanan ancak Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın girişimleriyle 15 Ekim Tarihine ertelenen karar sonrası Elazığ Havalimanı'nda son uçuşlar gerçekleşti ve 45 günlük çile başladı.

45 Gün Sürecek Çile Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Ekim tarihinden itibaren 45 gün süre ile kapatılacağı açıklanan Elazığ Havalimanı, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın girişimleri ile öğrencilerin mağdur olmaması için 15 Ekim tarihine ertelenmişti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından kapatma gerekçesi olarak pist bakım çalışmaları gösterilmişti.

Bugün gerçekleştirilen uçuşların arından Elazığ Havalimanı 45 gün süre ile kapatıldı. Elazığ’da havalimanının kapatılma süresinden bir gün önce 14 Ekim 2021 tarihinde Elazığ’dan vatandaşlar son uçuşlarını gerçekleştirmiş oldu.

MALATYA’YA SERVİS SAATLERİ
45 gün süre ile Elazığ’dan farklı şehirlere uçmak isteyen vatandaşlar komşu şehirlerde bulunan havalimanını kullanarak seyahat edecekler. Bu kapsamda vatandaşların mağduriyetlerinin giderilebilmesi açısından TURSAB Elazığ’dan komşu şehirler olan Malatya ve Bingöl Havalimanı’na servis yapacaklarını açıklamıştı.

Elazığ’dan Malatya havalimanı için servis saatleri gece, 02.15’te, gündüz 08.00 ve 11.30, akşam ise 15.30 olarak belirlendi.