34 YILDIR BİTMEYEN SEVGİ

Uzun yıllar Elazığ'da kaldıktan sonra Almanya'da yaşamını sürdüren Ramazan Aydemirel,1981 yılında Merhum Kemal Sunal ile Ankara Etimesgut'ta vatani görevlerini birl

34 YILDIR BİTMEYEN SEVGİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllar Elazığ’da kaldıktan sonra Almanya’da yaşamını sürdüren Ramazan Aydemirel,1981 yılında Merhum Kemal Sunal ile Ankara Etimesgut’ta vatani görevlerini birlikte yaparken askerlik hatırası olarak çektirdikleri fotoğrafı, uzun yıllar sakladığı ve koruduğu vitrinden çıkartmayarak iş yerini devrettiği Vedat Akdeniz’e emanet etti.

Elazığ’ın Akpınar Mahdigeresi’nde bulunan Fotoğraf Stüdyosu’nda yaklaşık 20 yıldır aynı vitrinde kaldığını belirten Vedat Akdeniz, ’’Ünlü sanatçı Kemal Sunal ile Ramazan Aydemirel  1981 yılında Ankara Etimesgut’ta askerliği birlikte yapmışlar. Askerlik zamanlarında çok iyi arkadaşlarmış. Askerlik bittikten sonra da irtibatlarını kesmeden arkadaşlıklarına devam etmişler. Bu yüzden Ramazan Aydemirel, Askerlik dönemin de birlikte çektirdikleri bu fotoğrafı çok sever ve her zaman onun zarar görmemesi için çaba gösterirdi. Almanya’ya yerleştikten sonra bu hatıra resmi bana emanet etti. Bende bu resmi ömrüm yettikçe saklayacağıma söz verdim. Bu resim normalde siyah beyaz ama ben renklendirdim. Resmin orijinal olan tableti bende saklı. Resmin Orjinalin’de Kemal Sunal’ın yanında Ramazan Aydemirel’de var. Eğer Rahmetli Kemal Sunal’ın ailesine ulaşma veya tanışma imkânım olursa bu resmin orijinal halini onlara takdim etmek istiyorum. Ülkemizin yetiştirdiği en büyük değerlerden biri olan Kemal Sunal’ın bu anlamlı resmine sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. ’’dedi.