29 Ekim Elazığ Hava Durumu

Elazığ'da bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 'BBölgemiz genelinde havanın parçalı çok bulutlu Elazığ (Sivrice, Maden, Alacakaya, Palu, Kovancılar, Arıcak ve Karakoçan) Malatya (Pütürge, Doğanyol) Tunceli (Mazgirt, Nazimiye) ve Bingöl (Genç ve Solhan) çevrelerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağmurlu, Bingöl ve Tunceli'nin kuzeyinde yüksek kesimlerde karla karışık ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir' denildi.

29 Ekim Elazığ Hava Durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ayrıca açıklamada,  Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altında seyredeceği ve rüzgârların kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvette eseceği tahmin edilmektedir, denildi. 

Meteorolojik uyarılar: "(Cuma) sabah saatlerinden itibaren Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde beklenen yağışların zaman zaman kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir"
 
Elazığ merkez, ilçeler ve çevre illerde hava sıcaklıkları ise şu şekilde:

Elazığ Merkez ve İlçeler:

Elazığ/Merkez: 12°C

Ağın:13°C

Alacakaya:12°C

Arıcak:14°C

Baskil:12°C

Karakoçan:13°C

Keban:14°C

Kovancılar:14°C

Maden:13°C

Palu:15°C

Sivrice:10°C

Çevre İller:

Adıyaman:16°C

Bingöl:11°C

Malatya:11°C

Tunceli:13°C