2. Lig'e 3 bilet

Misli.com 3. Lig'de oynanan son hafta maçları sonucunda Diyarbekirspor, Nazilli Belediyespor ve Adıyaman 1954 Spor 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı

2. Lig'e 3 bilet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.com 3. Lig'de önceki gün oynanan son hafta maçları sonucunda 1. Grup'ta Diyarbekirspor, 2. Grup'ta Nazilli Belediyespor ve 4. Grup'ta Adıyaman 1954 Spor şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı. Misli.com 3. Lig'de şampiyon olan Diyarbekirspor, Adıyaman 1954 Spor ve Nazilli Belediyespor, daha önce şampiyonluğunu garantileyen Somaspor'un ardından Misli.com 2. Lig'e yükseldi. Misli.com 3. Lig'de haftasonu oynanan son hafta maçları sonucunda 1. Grup'ta Diyarbekir Spor, 2. Grup'ta Nazilli Belediyespor ve 4. Grup'ta Dila Gıda Adıyaman 1954 Spor şampiyon olarak Misli.com 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı.

TFF'DEN KUTLAMA
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi'nden yaptığı kutlama mesajında; "Misli.com 3. Lig'de bugün oynanan son hafta maçları sonucunda 1. Grup'ta Diyarbekir Spor, 2. Grup'ta Nazilli Belediyespor ve 4. Grup'ta Dila Gıda Adıyaman 1954 Spor şampiyon olarak Misli.com 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak gruplarında şampiyon olan Diyarbekir Spor, Nazilli Belediyespor ve Dila Gıda Adıyaman 1954 Spor'u tebrik eder, gelecek sezon Misli.com 2. Lig'de başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

ELAZIĞ KARAKOÇAN’DAN KUTLAMA
Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK da resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak kulüpleri kutladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı; 3. Lig'de bugün oynanan son hafta maçları sonucunda Grubumuzda, Soma spor 1. Grup'ta Diyarbekir Spor, 2. Grup'ta Nazilli Belediyespor ve 4. Grup'ta Dila Gıda Adıyaman 1954 Spor şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı.
Elazığ Karakoçan Futbol kulübü olarak; grubumuzda şampiyon olan Soma spor'u diğer gruplarda Diyarbekir Spor, Nazilli Belediyespor ve Dila Gıda Adıyaman 1954 Spor'u tebrik eder, gelecek sezon Misli.com 2. Lig'de başarılar dileriz.” (Spor Servisi)