2 ELAZIĞ DOĞUMLU TERÖRİST ARANIYOR

''WEB SİTESİ YAYINDA''

İçişleri Bakanlığı, bir süre önce 'Ödül Yönetmeliği' kapsamında aranan terörist

 2 ELAZIĞ DOĞUMLU TERÖRİST ARANIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘’WEB SİTESİ YAYINDA’’

İçişleri Bakanlığı, bir süre önce "Ödül Yönetmeliği" kapsamında aranan teröristler listesine ilişkin internet sitesi hazırladı. "www.terorarananlar.pol.tr" adresindeki sitede, aranan teröristler, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri kategorilere ayrıldı. Listede teröristlerin fotoğrafları, mensubu oldukları terör örgütleri, doğum yerleri ve tarihleri yer alıyor.

 

 ‘’ELAZIĞLI CEMİL BAYIK KIRMIZI LİSTEDE’’

En çok aranan teröristlerin bulunduğu kırmızı listede Fetullah Gülen, Cemil Bayık, Murat Karayılan ve Duran Kalkan da yer alıyor. Kırmızı listedeki teröristlerden herhangi birinin yakalanmasını sağlayanlara 4 milyon liraya kadar ödül veriliyor. Mavi listedeki teröristler için bir milyon 500 bin, yeşil listedeki teröristler için bir milyon, turuncu listedeki teröristler için 600 bin ve gri listedeki teröristler için 300 bin liraya kadar ödül verilecek. Bu ödül, yakalanan teröristin önemine göre arttırılabilecek.

 

‘’ELAZIĞ DOĞUMLU ALİ EKBER DOĞAN ARANIYOR’’

Web sitesinde bulunan yeşil kategorisinde Elazığ doğumlu Ali Ekber Doğan isimli MKP üyeside aranıyor. Yeşil listede yer alan teröristlerin yakalanmasını sağlayanlara 1 Milyon TL para ödülü veriliyor.

‘’583 PKK’LI ARANIYOR’’

Listedeki teröristlerden 583'ü PKK/KCK, 20'si DAEŞ, 19'u FETÖ/PDY, 10'u MLKP, 8'i El Kaide, 7'si DHKP/C, 5'i Hizbullah/İlim, 4'ü TİKB, 3'ü Hizbullah, biri Vasat, biri THKP/C Acilciler mensubu.