104 amatör kulübe malzeme yardımı

Elazığ İl Özel İdaresi'nin düzenli olarak her yıl gerçekleştirdiği amatör kulüplere malzeme yardımı bu yıl da coşkuyla yapıldı

104 amatör kulübe malzeme yardımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ İl Özel İdaresi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8.’si gerçekleştirilen Amatör Kulüplere malzeme yardımı töreni bu yıl da coşkuyla yapıldı. İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, Çevre Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, spor taban birlikleri temsilcileri, kulüp temsilcileri ve sporcular katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, il protokolüne katılımlarından dolayı teşekkür ederken, her yıl olduğu gibi bu yıl da malzeme yardımında bulunulmasından dolayı İl Özel İdare’ye teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz gün söylemiştik Elazığ’da her kim vali, belediye başkanı olursa olsun bu malzeme yardımları devam edecek. Çok şükür 8.’sini bu yıl yaptık. Amatöre değer verilmesini önemsiyoruz. Biz de amatör takımlarımızın her yıl olduğu gibi bu yıl da liglere katılım bedellerini ödeyeceğiz. Bunun yanı sıra Doğukent Mahallemiz’de Spor Köyü projemizi en yakın sürede hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir çok sporcunun amatör olarak yetiştiğine vurgu yapan Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise, İl Özel İdare aracılığı ile amatör takımlara aktaran malzeme yardımları helali hoş olsun. Elazığlı gençlerimiz sporcularımıza yardım etmek bizim görevimizdir. İnşallah sporcularımız daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

Elazığ’da faaliyet gösteren toplam 104 kulübe 850 Bin TL değerinde malzeme yardımında bulunulurken, kulüp temsilcilerine malzemeleri Elazığ Valisi Erkaya Yırık tarafından takdim edildi.