1. ETAP KAMPI ERZURUM'DA!

Elazığspor Futbol Takımı'nın 2017-2018 sezonu öncesindeki yaz mevsimi kamp programı belli oldu

1. ETAP KAMPI ERZURUM'DA!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Futbol Takımı'nın 2017-2018 sezonu öncesindeki yaz mevsimi kamp programı belli oldu.

Bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren ve bir yandanda iç transfer çalışmaları için sözleşmesi biten futbolcularla masaya oturan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un 2017-2018 sezonu öncesindeki yaz mevsimi kamp programı netlik kazandı. Herhangi bir değişiklik olmadığı taktirde; Elazığspor, Erzurum’da gerçekleştireceği 1. Etap kamp çalışmalarının ardından 2. Etap hazırlıklarını ise Ankara Kızılcahamam’da yapacak. Geçtiğimi sezonu 41 puanla 10. sırada tamamlayan Elazığspor’da yeni sezon öncesi hazırlık kampı programına son şekli veriliyor.
Elazığspor Yönetimi’nin sezon öncesi hazırlık planlamasına göre Bordo-Beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz tarihinde start verecekler. Bayram Bektaş’ın istifasının ardından teknik direktör sorununu bir an önce çözmek isteyen ve vakit kaybetmeden yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başlanan temsilcimiz Elazığspor’da 15 gün sürecek 1. Etap Hazırlık Kampı çalışmalarının, Erzurum’da gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Elazığspor’da sezon öncesi 2. Etap çalışmalarının ise Ankara yapılacağı öğrenildi. Herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, 1. Etap kamp çalışmalarının ardından 2. Etap hazırlıklarını Ankara’da yapacak. Yine 15 gün sürecek 2.Etap Kamp programında Temsilcimiz Elazığspor programa göre 3-4 hazırlık maçı yapacak.