Tecrübe Paylaşımı

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, yarım günlük planlanan Elazığ programını uzattı ve ilimiz gençleri ve teşkilat mensuplarıyla birçok eğitim toplantısına katıldı.

Tecrübe Paylaşımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, ilimize gelen Genel Başkanı daha çok sayıda gençlerle buluşturarak en faydalı sonuçlar alabileceği bir formata dönüştürmek için dolu dolu programlar yaptı.

Programlar yapmakla kalmadı ve bugüne kadar gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuş isimleri de programlara davet etme nezaketi ve erdeminde bulundu.
Bu kapsamda  eski gençlik kolları Başkanları Ali Dursun Er, Hasan Murat Öz, Uğurcan Güleç  de programlara katılarak Genel Başkanla istişarelerde bulundular.
Gençlik kolları başkanlığı  sürecinde önemli başarılara imza atan eski başkanların tecrübe ve deneyimlerinden istifade edilmesi ve paylaşımlarda bulunulması elbette önemli.

 Bu kapsamda kendi görev yaptığı süreçte birçok genci misyona kazandıran, gelecek ve istikbal kaygısı yerine davayı yüceltici bir anlayışla bereketli ve sürdürülebilir çalışmalar ortaya koyan Ali Dursun Er ile Genel Başkan Eyyüp Kadir İnan’ın önümüzdeki süreçte gençler üzerinde yapılacak teşkilat çalışmalarında istişare yapılması oldukça verimli, anlamlı ve bir o kadar da önemli.

Ziyaret esnasında Genel Başkan İnan’a Elazığ’ın tarımsal potansiyelleri ve buna bağlı yapılacak üretim ve ekonomiye sunulacak katkı anlamında bilgi vererek verimli istişarelerde bulunan Er,  gençlerin istihdam sorunları ve il ekonomisi üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

Gençlerimizin savundukları davanın ne olduğunu, nasıl bir Türkiye ve dünya tasavvurunda olduklarını ve bu hedefe ulaşmak için nasıl çalışmak gerektiğine dair geçmiş tecrübelerden ve yaşanmışlıklardan faydalanılması gerektiği konusunun masaya yatırılmasının yeni gençler üzerinde etkili olacağına inanıyoruz.

Bu sebeple davaya geçmişte önemli hizmetleri olmuş isimlerin yeterince değerlendirilmesi ve sürece katkı sunmasının gerekli olduğu gerçeğinin sürekli göz önünde tutulması ve bu kapsamda periyodik tecrübe paylaşımlarının yapılmasının fayda doğuracağını ifade ediyoruz.