'Stop' Kalkışmacıları

Yurdum insanının Cumhurbaşkanına olan sevgi seli manzaraları artık sıklıkla alışageldiğimiz bir durum.

'Stop' Kalkışmacıları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tabi madalyonun diğer yüzünde ise Erdoğan düşmanları da hep var. Erdoğan düşmanlığı söylemleri ve kara propagandaları zaman zaman kendini gösteriyor. Fakat bu kez "okyanus ötesinden" reklam panolarına taşınmış böylesi bir nefret söylemine ilk kez şahitlik ediyoruz. “Biz, yıkılmadık, ayakta ve buradayız diyorlar”. Üstelik arkamızda şimdi  "Biden"ı aldık ve daha güçlüyüz” demeye getiriyorlar kendilerince...

 FETÖ'cü olup ABD'ye kaçanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin saldırılarına oradan devam ediyorlar. Temsilciler Meclisi üyelerine mektup yazdırarak Türkiye'yi ve Erdoğan'ı şikayet eden FETÖ'cüler "üstün zeka" göstergesi olarak New York'un en işlek caddesi Time Square'de yer alan reklam panolarına 'Stop Erdoğan' yazdırdı. 

Bize öyle geliyor ki yıllardır sinmiş bir vaziyet alan gerek FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan 'Silenced Turkey' oluşumu, gerekse de ülkemizde yaşayan FETÖ'cüler baktılar ki Erdoğan bu kutlu yolda durmaksızın devam ediyor. Elbette ve  haliyle rahatsız oldular bu durumdan. Hiç olmazsa "stop" diyelim bu şekilde, belki bir işe yarar da teyakkuzdaki bekleyişimiz son bulur!..
Tabi onların kirli planları 15 Temmuz'da bozguna uğramış olmasına rağmen uslanamamışlar anlaşılan. Türk tarihinde kara bir leke olan 15 Temmuz gecesinde Ak sineli yüreklerin demir yığınlarının önüne cansiperane olduklarını bildikleri halde!.. 

 Aldıkları hezimeti de insanımızın vatan sevgisini de hatırlayamamış olacaklar ki şimdi de stop kalkışmacılığına soyunmuşlar. Tabi her zamanki gibi bu kalkışma da vatan evlatlarının sinesine ve gönlüne çarparak geri döndü ve yapanların elleri ve yüzlerine bulaşıp ayaklarına dolandı. 

Başta Elazığ Belediyesi olmak üzere, ülkemizin dört bir köşesinin memleket sevdalısı, millet evlatlarının Cumhurbaşkanına duyulan  sevdanın beyanı olan, FETÖ'cülerin anladığı ve uşaklığını yaptıkları milletin diliyle "Love Erdoğan" cevabıyla ulaştı muhataplara.

 Hatta Erdoğan sevdalıları New York kentinin en işlek caddesi Times Meydanı'nda 'Love Erdogan' yazılı dijital ekranlı kamyonet dolaştırdı. Kamyonetin dijital ekranında Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı yer alırken, hoparlörlerden de bangır bangır "Dombra" çalındı.

Ülkemizin yani sıra Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’daki reklam panolarında da “Love Erdogan” yazıları yankılandı. 

Ancak bu densizce kalkışmaya Diyarbakır'dan öyle bir cevap geldi ki FETÖ'cü ve işbirlikçilerine küçük dillerini yutmuşlardır diye düşünüyoruz. Diyarbakır Kalesi'ne Kürtçe 'Biz Erdoğan'ı seviyoruz' pankartı asıldı.

Hemen hemen bütün şehirlerimizde  LED ekranlara "Love Erdoğan" görseli yansıtılırken Diyarbakır Kalesi'ne Kürtçe "Em ji Erdoğan hez dikin" (Biz Erdoğan'ı seviyoruz) yazılı pankartı duş etkisi yaratmıştır malum düşmanlarımıza...

Diyarbakır'dan ana dilde gelen Erdoğan sevgisi oradaki insanların özden Erdoğan aşkı dile dopdolu sineler taşıdığının ispatı oldu bütün dünyaya.

Şimdi daha iyi bildiniz mi bu ülkenin batısı doğusu, güneyi kuzeyi Erdoğan'la kutlu yürüyüşe devam diyor hala; size ABD'de hava almaya devam edip ülkemizin hayalini kurmaya devam edin! Sizler gibi ruhunu satmışlar ruhunu hak yolda feda edecek yürekleri nereden anlasın. Lakin iyi bilin ki sizler gibilerine bu ülkenin hiçbir zerresinden sızıntı ihtimali dahi yok artık!
Artık, daha çok özgürlük, daha çok yerellik ve daha çok sözüm ona bağımsızlık vaat ederek kendi planlarınızı gerçekleştirmek üzere aldatmaya çalıştığınız Diyarbakır’daki gençler de büyükler de gerçekleri gördü. Sorunun Erdoğan değil, memleket ve vatan olduğunu anladı.

Boşuna gayretiniz, boşuna çırpınışlarınız. Bu vatan, bu ferasetli insanlar olduğu sürece okyanus ötesinden Türkiye hayali görmeyin artık. Ve uyanın artık bu rüyadan ve bu toprakları bizlere emanet bırakan şehitlerimizin ruhundan af dileyin, nedamet getirin. Yoksa iki dünyada da yeriniz yok.