Siz Bir Değersiniz…

24 Kasım yazısı yazmak gibi bir düşüncemiz ve hatta bir iştiyakımız oluşmuştu günün başında. Ve hatta birkaç satır karalayarak başladığımız yazı ekonomik gündemin değil, duygu dünyasının med-cezirine kurban gitti belki. Günün sonunda 24 Kasım yazısı belki oluştu ama ilk düşüncemizden geriye sadece enkaz kaldı.

Siz Bir Değersiniz…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halen bu kutsal görevi yapanlar yanında ve hayatının her anında  Anadolu’nun has bağlarında ve bahçelerinin bulunduğu güzelim coğrafyasında bu mesleği yapan, buralara dair hatıralarını unutmayan öğretmenlerimizin idealizmi ve fedakârlığıdır belki tek tesellimiz.

Görev yapılan ilkokul, girilen ilk sınıf ve meraklı gözlerle sizleri dinleyen altın değerindeki öğrenciler ve bunlara ait her türlü resim ve hatıralar. 

Öğretmenler için belki de en değerli yıllar ve anlar meslekteki ilk anlar ve yıllar olsa gerek.

Bu özel ve güzel meslekten kopsa da, yaşları değişse ve her yaştan insana yönelse de birilerine bir şeyler öğretmek, hayatlarına dokunmak ve belki de hayatlarını kurtarmak güzel bir duygu olsa gerek.

Öğretmenlerimizin ya da hayatının bir evresinde bu meslekle tanışma onuru ve gururunu yaşama şansını tatmış öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. 

Onlara hayat boyu sağlık, mutluluk, huzur ve mutluluk dileklerimizle her daim dua ediyoruz ve minnettarlık duyuyoruz. 

Siz özelsiniz.Her zaman ve her zeminde kadri kıymeti daha çok bilinecek olan bir değersiniz.