Hemşehrimiz Tekataş'tan Büyük Başarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü görevinde bulunan hemşehrimiz Ali Tekataş, görev aldığı her yerde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

Hemşehrimiz Tekataş'tan Büyük Başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin şehircilik alanında marka yarışması olan “Golden City Awards” yarışması 2021 yılı en başarılı büyükşehir belediyesi ödülü dev altyapı projesi nedeniyle 30 büyükşehir belediyesi arasından Trabzon’a verildi.

İl genelindeki 707 mahallenin hemen hemen tamamında imalatlar gerçekleştiren Ali Tekataş’ın idaresindeki TİSKİ Genel Müdürlüğü, son 2 yılda 215 milyon TL bedelli 79 adet projeyi tamamladı. Toplam yatırım bedeli 574 milyon TL olan 26 yatırım halen devam ederken, bu yılsonuna kadar ise 230 milyon TL tutarında 15 adet proje hayata geçirilecek. 2 yılda 1 milyon 314 bin metre içme suyu, 146 bin 317 metre kanalizasyon ve 15 bin 304 metre yağmursuyu olmak üzere toplamda 1 milyon 476 bin metre hat imalatı gerçekleştiren TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün bu başarısı ödüllendirildi. Elazığ eski Valisi Murat Zorluoğlu önderliğinde Trabzon’un gelmiş geçmiş en büyük bütçeli yatırımını şehre kazandıran Ali Tekataş’ın başarısı, Türkiye’nin şehircilik alanında marka yarışması olan “Golden City Awards” yarışmasına da damga vurdu.