Güzellikleri Görelim

Bir haberin oluşturduğu yıkım ve tahribatı düzeltmek için tüm şehir harekete geçtik.

Güzellikleri Görelim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir kişinin yaptığı bir yanlışın ülke gündeminde şehri olumsuz olarak birinci sıraya yükseltmesi ve siyasilerimizi ve il yöneticilerimiz haklı olarak harekete geçirdi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol’un Elazığ misafirperverdir etiketi ile başlattığı, diğer milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, siyasi parti İl Başkanımız, ETSO Başkanı, STK başkanları ve çok sayıda hemşerimizin de paylaşımları ile  bu olumsuz algıyı kırmak amacıyla elazığmisafirperverdir etiketiyle kendileri de paylaşımlar yaptılar.

Ancak ve ne acıdır ki milletvekillerimiz ve yöneticilerimiz bu duyarlılığına halk olarak büyük bir destek veremedik. Olumsuz haberleri öne çıkarma ve eleştirmek adına da olsa paylaşma gayretini, ne yazık ki Elazığ’ın gerçek ve ulvi değerlerini öne çıkarma ve bunu twitter de değil birinci sıra 150. sıraya dahi yerleşemedik.

Yıkmak kolay, yapmak ve onarmak çok zor ve biraz duyarlılık isteyen bir olaydır. Keşke olumsuz habere gösterdiğimiz duyarlılığın yarısını olumlu etiketler için de gösterebilseydik.

Elazığ’ı olduğundan farklı gösteren bu olayın  oluşturduğu olumsuz havayı dağıtma sorumluluk ve duyarlılığını gösteren milletvekillerimize, Elazığ Belediye başkanımıza, siyasi parti il başkanlarımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.

Onlar bu paylaşımlarıyla oluşturulmak istenen algıyı değil, Elazığ’ın gerçek olduğunu ve özelliklerini ortaya koydular.