Elazığ Belediyesi İE., Batman'a gitti

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, 11-12 ve 13 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası play-off maçları için Batman'a gitti

Elazığ Belediyesi İE., Batman'a gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lige yükselmek için mücadele edecek olan temsilcimiz, Diyarbakır İşitme Engelliler, Van İşitme Engelliler ve Bingöl İşitme Engelliler futbol takımlarının bulunduğu F grubunda yer alıyor. 

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı F grubundaki ilk maçında yarın saat 17.00’de Batman İl Stadyumu’nda Diyarbakır İşitme Engelliler futbol takımı ile karşı karşıya gelecek.

Öğlen saatlerinde Elazığ Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüs ile Batman’a hareket eden İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve EBUAŞ Genel Müdürü Nazım Göktekin uğurladı.

BİLGİNOĞLU: “SİZLERE ŞERİFOĞULLARI’NIN SELAMINI GETİRDİM”
Uğurlama öncesi teknik heyet ve futbolculara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu; ‘Sizlere değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın selamları ve başarı dileklerini getirdim. Yarın başlayacak play-off maçlarında centilmence ve sportmence mücadele edip, başarılı sonuçlar alarak şehrimizi ve Elazığ Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğinizden asla şüphemiz yoktur. Daha önce önemli başarılar elde ettiniz. Bu başarıları tekrarlayacağınıza olan inancımız tamdır. Elazığ Belediyesi olarak bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerden tek isteğimiz kendinize güvenin. Batman’daki müsabakalarda sizlere yürekten başarılar diliyorum.’ dedi.