Bir kurum takımına YAKIŞMAYACAK iddialar!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Birevim Elazığ İl Özel İdare'de büyük krizler yaşandığı Hakimiyet Gazetesi spor servisi tarafından öğrenildi

Bir kurum takımına YAKIŞMAYACAK iddialar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Birevim Elazığ İl Özel İdare’de Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı.
Geçtiğimiz sezonu küme düşme hattının bir tık üstünde bitiren ama kümede kalmayı büyük bir başarıymış gibi kamuoyuna lanse eden Mustafa Alpay yönetimindeki Bordo-Beyazlı ekip, sezonun tamamlanmasının ardından sessizliğe büründü. Yaşanan büyük sessizlik sürecinin ardından Mustafa Alpay yönetimi kulübü Olağanüstü Genel Kurul’a götürme kararı aldı.

TAKIM ŞEHİRDEN UZAKLAŞTI!
Yıllarca şehirle birleşmesiyle ön plana çıkan B. Elazığ İl Özel İdare, özellikle Alpay yönetiminin kulübü devralmasıyla ayrı bir kabuğa büründü. Şehirden gitgide uzaklaşan kulüp, eski heyecanı, eski galibiyet sevinçlerini bu sezon yaşatamadı. Geldiği ilk günden bu yana forma dağıtan ve kulübün sosyal medya hesabında ağırlıkla bu pozları koyan başkan Mustafa Alpay’ın artık destek göremediği için takımı Olağanüstü Genel Kurul’a götürdüğü öğrenildi.

3 AYDIR MAAŞ ÖDEMİYOR!
Yine Hakimiyet Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre Alpay yönetimi kulübü devraldıktan sonra ciddi oranda borçlandırdı ve sporcular ile personele son 3 ayda maaş ödemesi gerçekleştiremedi. Elazığ İl Özel İdare gibi ciddi bir kurum ile maaş ödenmemesi iddiasını yan yana getirmek abesle iştigal bir durum olsa da iddialar Mart, Nisan ve Mayıs aylarında herhangi bir ödeme yapılmadığı üzerine kurulu.

ADAY ÇIKAR MI?
Süper lig ekibinin olağanüstü genel kurulu 20 Mayıs Perşembe günü İl Özel İdare Encümen Toplantı Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 27 Mayıs’ta yapılacak. Olağanüstü Genel Kurul’da aday çıkıp, çıkmayacağı belirsiz.