Zöhre ATICI

Ak Kadınların Başarısı

Zöhre ATICI

Ak Parti’nin Elazığ’da 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarısında teşkilatların önemli bir katkı ve emeği var. İl başkanı Şerafettin Yıldırım, günün 24 saatini en iyi bir şekilde planlayıp hem farklı kesimleri ziyaret etme hem de teşkilatları koordine ederek çalışmalarını yönlendirme konusunda örnek bir liderlik ortaya koydu.

Ana kademe teşkilatları içinde ise en gayretli olan, gidilmedik, ilçe, belde, köy ve mahalle bırakmayan teşkilat ise Ak Parti Kadın Kolları oldu.

Protokol toplantılarına çok önem vermeyip kendi işine ve görev alanına yoğunlaşıp hep halkın ve hedef kitleleri olan kadınların arasında olan, onlarla sıcak bir merhaba ile başlayan koyu bir sohbete dalıp dertleşen, sorunlarını dinleyen, bazen bir evlat, bazen bir kardeş, bazen bir anne şefkatiyle yaklaşıp sağlıklı bir iletişim kuran Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, samimi duruşu ve fedakârlığı ile kendi teşkilatına da çok iyi bir rol model oluyor.

Yaz sıcağına ve olumsuzluklara aldırılmaksızın, kendi çocuklarını ihmal etme pahasına günlük programlarını aksatmayan Ak Parti Kadın Kolları,  gittikleri her bir ev ya da toplantıda, partinin ülkemize ve şehrimize hizmetini anlatmakla kalmıyor, o bölgenin lokal sorunlarını da alıp başta Belediye Başkanı olmak üzere ilgililere aktarıp çözümünü takip ediyorlar.

Ramazan sürecince her akşam bir eve konuk olan, ancak iftarlık yemeklerini de bizzat kendileri evlerinde yapıp götüren Kadın Kolları üyelerinin bu çalışmasının bereketi oldukça çok oldu ve yüzlerce gönüle dokunup yeni üye kazandılar.

Ziyaretlere gidilen ev ve toplantının özelliğine göre mütevazi hediyeler götüren Kadın Kolları üyeleri, su ve çay dışında herhangi bir ikramı kabul etmediği gibi ısrarlara rağmen bu ilkelerinden asla taviz vermiyor ve sadece muhabbetin sıcak ikliminde hemşehrilerimizle kucaklaşıyorlar.

Ak Parti Kadın Kolları öyle sağlam, dava insanı ve bir o kadar da fedakâr isimlerden bir kadro kurmuş ki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın misyonunu ne kadar çok insana ulaştırışsak o kadar sorumluluğumuz ve aldığımız görevin hakkını verip manevi huzur buluruz gibi bir dava bilinciyle hareket ediyorlar.

Her biri ev ve iş hayatından fedakârlık ederek, çoğunlukla kendileri hediye alıp maddi katkı sunarak çalışmalarını ihlas ve samimiyetle yürüten Ak Parti Kadın Kolları’nın bu çalışma azmi ve gayretini tebrik ediyor, Başkan Burcu Tüver hanımefendinin şahsında yönetim kurulunda bulunan tüm isimsiz kahramanlara sonsuz teşekkür ediyoruz.
 

Yazarın Diğer Yazıları