Yeniden Bismillah

5 yıl süresince birçok prestij projeyi hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı  ve Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, resmi olmayan rakamlara göre yüzde  8,08  oyla Elazığlılardan beş yıllığına daha yetki alarak yeniden Belediye Başkanı seçildi.

Yeniden Bismillah

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Elazığ da dahil 32 ilde oy kullanma işlemleri sabah 07.00 itibariyle başladı.

Elazığ genelinde 356 bin 137 seçmen için bin 118 sandık kuruldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren sandıklarının bulunduğu okullara gelen seçmenler, oylarını kullanmaya başladı.

Yeniden Bismillah

ŞERİFOĞULLARI İLE DEVAM 

2019 yılında Elazığ’ı geleceğe taşıyacak 100 proje vaadinde bulunmasına rağmen 116 projeyi yatırıma dönüştürerek Elazığ’a değer kazandıran Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin de halkın desteğini alarak tekrar belediye başkanı seçildi. 

Yeniden Bismillah

ŞERİFOĞULLARI GÖNÜLLERE DOKUNDU 

İlk 5 yıllık görev sürecinde yeni meydanlar, yer altı otoparkları, yeni yaşam alanları, spor yaşam merkezleri, kütüphaneler başta olmak üzere toplam 116 projeyi Elazığ’a kazandıran Başkan Şahin Şerifoğulları, seçim sürecinde de her kesimden insanı ziyaret ederek gönüllere dokundu. Ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşları ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, halkın sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu. 

Biri bağımsız olmak üzere toplamda 21 adayın yarıştığı seçimde, Başkan Şahin Şerifoğulları, resmi olmayan rakamlara göre %38,08 oy alarak, Elazığ’ın belediye başkanı seçildi. 
Gazetemizin  baskıya girdiği saatlerde Elazığ’da resmi olmayan rakamlara göre Elazığ Belediye Başkan Adaylarının aldığı oy oranları şöyle: 

1-Şahin Şerifoğulları (AK PARTİ): %38,08
2-Faruk Septioğlu (YRP): %20,95
3-Coşkun Çağlar Duran (CHP): %16,54
4-Doç.Dr.Murat Aygen (MHP): %10,90
5-Abdullah Akın (SP):  %6,73

Yeniden Bismillah

AK PARTİ’NİN ÜLKE GENELİ  ALDIĞI AĞIR YENİLGİYE RAĞMEN ŞERİFOĞULLARI KAZANDI

Ak Parti’nin Türkiye genelinde aldığı ağır yenilgiye karşın Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları resmi olmayan rakamlara göre yeniden Belediye Başkanı seçildi.Esen ters rüzgârlara, kendi partisi içindeki engellemelere karşın, hizmetleriyle  halkın gönlünde taht kuran Başkan Şerifoğulları’na Elazığlılar sahip çıktı.

ŞERİFOĞULLARI MÜKAFATINI SANDIKTA ALDI 

Ak Parti’nin birçok il ve ilçede yarışı kaybetmesine karşın, rakiplerine fark atarak ipi göğüsleyen Başkan Şerifoğulları için yepyeni bir dönem başlamakla birlikte Ak Parti teşkilatlarında da büyük bir tasfiye süreci yaşanacak. Ak Partili bazı siyasilerin ayak oyunları, rakip partilerin iftira ve yalanlarıyla  önünün kesilmesi planlanan Başkan Şerifoğulları, halka ve Hakk’a sığınarak sadece hizmeti öncelemesinin mükafatını sandıkta aldı ve Elazığ halkının yarısı kendisine 5 yıllığına daha yetki verdi. Ak partinin elinde bulundurduğu birçok il ve ilçeyi kaybetmesine rağmen Başkan Şerifoğulları’nın kesin zaferiyle sonuçlanan bu seçim sonrası Ak Parti teşkilatlarının yeniden gözden geçirileceği ve köklü bir değişimin yaşanacağı ifade ediliyor.

Yeniden Bismillah

AK PARTİ KAN KAYBETTİ 

Elazığ’da ilçe ve beldelerde Ak Parti geçmiş seçimlerde kazandığı bir çok ilçe ve beldeyi rakip partilere kaptırırken, Elazığ Belediyesi Başkanlığında ise mevcut Başkan Şahin Şerifoğulları ile yola devam etti. Elazığ Hakimiyet Gazetesi’nin seçim sürecinde defalar gündeme getirdiği yerel seçimler de partiler değil adaylar kazanır  tezi ise 31 Mart seçimlerinde doğruluğunu  tescillemiş oldu. 

ADAY BELİRLEME DE YAPILAN YANLIŞLIKLAR 

31 Mart yerel seçimlerinde özellikle Ak Parti ilçe ve belde belediye başkanlarını belirlemede  yaptığı hatalar bugünün habercisi oldu. Adayların açıklanacağı süre de yaşanan belirsizlikler ve il teşkilatının aday belirleme de titiz davranmaması sonrası Ak Parti, ilçe ve Beldeler de kan kaybetti. Elazığ Belediye Başkanlığında Şahin Şerifoğullarının halkta karşılığı olması ve her gönüle dokunması seçimi kazanmasındaki en büyük etken olurken, ilçe ve beldeler de yapılan hatalar da Elazığ’ın artık Ak Parti’nin  kalesi olmadığını gösterdi.