Hakemler bizi doğruyor!

Elazığspor ve 23 Elazığ FK'nın maçlarında net penaltıları verilmedi

Hakemler bizi doğruyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig’de 2023-2024 Sezonunun son haftalarına girilirken 2. grupta zirve mücadelesi veren Elazığspor’un deplasmanda oynadığı Hacettepe 1945 maçında, Ligde kalma mücadelesi veren 23 Elazığ FK’nın ise evinde oynadığı Sultanbeyli Belediyespor maçında net penaltıları verilmedi.
Elazığspor deplasmanda oynadığı Hacettepe 1945 maçının 28. dakikasında geliştirdiği atakta rakip takım oyuncusu ceza alanı içinde yapılan ortayı elle kesmesine karşılık müsabakanın hakemi net penaltıyı vermeyerek Elazığsporun öne geçmesini engelledi. Bordo Beyazlı temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu goller ile maçı 2-0 kazanmasını bildi.


23 ELAZIĞ FK’DAN DA TEPKİ
TFF 3. Lig 4. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren 23 Elazığ FK ise karşılaşmada 9. dakikada geliştirdiği atakta ceza alanı için rakip takımın oyuncusu Serkan, 23 Elazığ FK oyuncusu Doğukan’ı sert bir darbe ile yerde bırakmasına rağmen hakem penaltı vermeyerek müsabakanın sonucuna direkt etki etki edecek bir hata yaptı.
Hakimiyet Gazetesi olarak hakemlerin lehimize değil, adil maç yönetmelerini talep ediyor, Merkez Hakem Kurulu’nu daha hassas olmaları konusunda uyarıyoruz.