Artık Satılmayacak!

Kafe ve restoranlarda yapılan boykotun ardından tekel bayileri de benzer bir eyleme hazırlanıyor. 20-21 Nisan'da yüksek fiyatlı hizmet sunan işletmelere gidilmemesi çağrısının ardından, Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kar marjını düşürdüğünü belirterek, British American Tobacco'nun (BAT) sigaralarını satmayacaklarını açıkladı.

Artık Satılmayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kafe ve restoranlarda yapılan boykotun ardından tekel bayileri de benzer bir eyleme hazırlanıyor. 20-21 Nisan'da yüksek fiyatlı hizmet sunan işletmelere gidilmemesi çağrısının ardından, Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kar marjını düşürdüğünü belirterek, British American Tobacco’nun (BAT) sigaralarını satmayacaklarını açıkladı.

En büyük üçüncü sigara tedarikçisi olan BAT'ın sigaradaki kâr marjını yüzde 4.71'den 3.68'e düşürdüğünü ifade eden Dündar, bu nedenle satışları durdurma kararı aldıklarını dile getirdi.

Dündar, "Firma geri adım atana kadar protestomuza kararlılıkla devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Artan giderler ve sürekli zamlar nedeniyle bayiler olarak zor durumdayız" dedi.

BAT grubunun içinde popüler sigara markaları olan Kent, Lucky Strike, Viceroy ve Rothmans gibi markalar bulunuyor.