ZORLUOĞLU'NA YENİ GÖREV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzalamasının ardından Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valisi Murat Zorluoğlu,  b&u

ZORLUOĞLU'NA YENİ GÖREV
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalamasının ardından Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valisi Murat Zorluoğlu,  büyükşehir statüsünde olan Van Valiliği görevine atandı.

Kararname ile birçok ilin valisi değişirken Karabük valisi olan hemşerimiz Mehmet Aktaş da Şırnak Valiliğine atandı.

ELAZIĞ’DA 2,5 YIL

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Müsteşar yardımcılığı görevinden  Bakanlar Kurulunun 16 Şubat 2015 tarihli ve 7295 sayılı Kararı ile Elazığ Valiliği görevine atanan Zorluoğlu,  valilik ünvanını ilk kez Elazığ’da elde etmiş oldu.  O tarihte Mardin Valiliğine atanan Ömer Faruk Koçak’tan görevi devralan Vali Zorluoğlu, kurumlar arası koordinasyon ve uyumlu çalışma noktasında örnek bir yönetim sergiledi.

SORUNLARA DUYARLI

Şehrin konuşulan ya da konuşulmayan birçok sorunu ile yakından ilgilenen Vali Zorluoğlu, kendi döneminde hizmetleri yakından takip ettiğini ve sonuçlandırdığı da kamuoyunca biliniyor. Yimpaş binasının yıkılması, Bölge Hastanesinin temelinin atılarak yapımının hızlandırılması, Harput Diyanet eğitimi merkezinin yıkılarak yerine yeni ve donanımlı bir kompleksin yapılması, Uluova ve Kuzova Sulama projeleri gibi birçok konuyu yakından takip eden Vali Zorluoğlu, Harput ile ilgili de önemli çalışmalara imza attı.

HALKIN ADAMI

Görev yaptığı süre içinde vatandaşlarla iletişimi üst seviyede olan, samimi ve doğal tavırlarıyla güzel intibalar ve anılar bırakan Vali Zorluoğlu’nun sıradan insanlara yaptığı çat kapı ziyaretleri de ilgi görmüş ve kamuoyu tarafından takdir edilmişti. Bir yönüyle halkın gönlüne girmiş insanları ziyaret ederek  halkın gözünde daha da büyümüştü.

TERFİ ETTİRİLDİ

2.5 yıl süreyle ilimizde valilik görevini başarıyla yürüten Zorluoğlu’nun Büyükşehir statüsünde olan Van iline atanmış olması, bu başarılı çalışmaların bakanlıkça da takdir edildiğinin ve başarıyı ödüllendirdiğinin bir kanıtı olarak yorumlandı.  

BAŞARILAR DİLİYORUZ

İlimizde görev yaptığı süre içinde güzel hizmetler ve iyi duygular uyandıran Vali Zorluoğlu’na Hakimiyet Gazetesi olarak yeni görev yeri olan Van Valiliğinde başarılar diliyoruz.