YÜKSEL ERCAN, VATANDAŞLARA UYARILARDA BULUNDU

Nisa Yılmaz/Kış Mevsimi gelmesiyle birlikte oto lastik satışı yapan esnaflarda yoğunluk yaşanmaya başladı.

YÜKSEL ERCAN, VATANDAŞLARA UYARILARDA BULUNDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır Elazığ ve bölgesine oto lastik satışında hizmet veren Ercan Oto’da vatandaşlar lastiklerini değiştirmek için sıraya girdi.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Ercan Oto Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ercan, Kış lastiğinin önemine dikkat çekerek firma olarak oto lastiğinde kampanyaların devam ettiğini ve bu kampanyanın 15 Aralık’a kadar sürdüğünü belirterek sürücü arkadaşlarımın kaliteli lastiği uygun fiyatlara alarak ekonomisine katkıda bulunmalarını tavsiye etti.

“LASTİKTE KALİTE ÇOK ÖNEMLİ”

Ercan Oto Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ercan, “Kış mevsimi geldi. Yoğunluğumuz arttı. Sürücü arkadaşlar lastik alırken kaliteye çok önem vermeleri, Lastiğin profil yapısı ve silikon yapısı fazla olan, kış şartlarına uygun lastikleri almaları güvenlik ve sürüş açısından önemli olduğunu vurguladı.

Ercan, “Sürücü arkadaşların kış mevsiminde araçlarını lastiklerini değiştirirken periyodik bakım, yağ değişimi, antifriz kontrolü ve araçların mekanik tüm ihtiyaçlarını görerek sürücülerimize de bu konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.’’

Yüksel Ercan, “Ayrıca Ercan oto olarak Bu yıl kısmen de olsa randevu sistemine geçtik. Saklama merkezimizde 3 bin yani ortalama 750 adet müşteri portföyümüz var. Bu arkadaşlarımıza yoğunluk yaşamamaları için 15 Kasım 30 Kasım arasında telefon, SMS, mail gibi haberleşme araçlarını kullanarak randevu verdik. Müşteriler bu uygulamaya kısmen de olsa riayet ediyorlar Ama randevu sistemini daha da aktif hale getirmeyi planlıyoruz.’’ dedi.

 “ARAÇTA LASTİK ÇOK ÖNEMLİ”

Aracın en önemli parçalarından birinin lastik olduğuna dikkat çeken Yüksel Ercan, “Araçta lastikten ziyade lastiğin havası olmazken bile otomobili hareket ettirmeniz mümkün değildir dolayısıyla lastiğin havası bu kadar önemli iken lastiğin kalitesinin çok daha iyi olması gerekmektedir. Lastik alırken mutlaka en kaliteli lastik tercih etmeli ne üdüğü belli olmayan lastiklerini araçlarına takmamalıdır Markasız lastiklerin araçlarda konfor ve güvenliği etki ederek sürüş güvenliğini azaltıp olumsuz sonuçlar doğurmasına sebebiyet vermektedir. Olumsuz sonuçlar almamaları için mutlaka kaliteli lastikleri tercih etmeleri gerekmektedir. Sürücü arkadaşlar lastik konusunda yeterli bilgiye sahip değiller ise mutlaka lastikten anlayan kişilerden destek almalarını tavsiye ediyorum eğer buda yetersiz kalırsa internetten, lastik firmamızın web sitesinden lastik konusunda bilgilerini almalılar. Eğer buda yetersiz kalırsa eğitimli lastik teknisyenlerimizden birebir görüş alabilirler. Sürücü arkadaşlarımıza, çıkma lastik kesinlikle tavsiye etmiyoruz çünkü tarihi geçmiş olması, lastiklerde görülmeyen hasarların olması gözden kaçabilir geçicide olsa bu ve bunun gibi görünmeyen nedenlerden dolayı riski fazla olması kötü sonuçlar doğurmasına sebebiyet verebilir. Sürücü arkadaşlar bu konuda yapılan uyarıları dikkate almalarını tavsiye ediyorum.’’

“YATIRIMCI BEKLEYECEĞİMİZE, YATIRIMCIMIZI DESTEKLEYELİM”

Ercan Oto Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ercan, ERCAN OTO olarak lastik sektöründe 20 otomobil sektöründe 30 kişi olmak üzere 50 kişi istihdam ediyoruz. Yeni bir projemiz daha var bu proje ile hedefimiz 100 kişi istihdam etmektir. Vatandaşlarımız, yerel işletmelerimizi desteklesinler desteklesinlerki elazığımıza istihdam ve katma değer noktasında daha çok yatırım yapalım.’’dedi.

Yüksel Ercan,’’Tamda bu noktada Vatandaşlarımıza internet üzerinden alış veriş yapmadan önce yerel esnafımızdan da fiyatlarını alarak karşılaştırma yapmalarını tavsiye ediyorum fiyatların o kadarda uçuk olmadığını göreceklerdir.eğer kampanya zamanlarında fiyat farkının olmayacağını tesbit edeceklerdir.Kısmen de olsa bizim lastik  sektörümüzün ürünleri de internet üzerinden alınıyor vatandaşlarımızın lastiği almadan önce işletmemize gelerek fiyat alsınlar Lastiğe dokunsunlar nasıl bir ürün aldığını birebir görsünler internetten daha uygun bir fiyata ihtiyaçlarını göreceklerdir. Aynı duyarlılığı da Elazığ’daki vatandaşlarımdan bekliyorum.Yerel esnafa destek olsunlar bu destek yeni yatırımların yeni istihdamların habercisi olacaktır” şeklinde konuştu.