Yolspor'da Aydın gitti, Yiğit geldi!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta sıkıntılı günler geçiren Elazığ Yolspor Kulübü Teknik Direktör İlhan Aydın ile yollarını ayırdı

Yolspor'da Aydın gitti, Yiğit geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Turuncu – Siyahlı Temsilcimiz Elazığ Yolspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından kan değişikliğine gitme kararı aldı. Geride kalan 5 hafta sonunda sadece 1 puan toplayabilen turuncu – siyahlı ekip, Teknik Direktör İlhan Aydın ile yollarını ayırarak, yine ilimizin tecrübeli antrenörlerinden Ferit Yiğit’i takımın başına getirdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada;

“2017-2018 yılı sezonun başlamasıyla Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde oynayan takımımızın 5 haftada 4 yenilgi, 1 beraberlik alması büyük bir şanssızlık olarak görülmektedir. Bu sonuç itibariyle takımımızın teknik direktörü İlhan Aydın’a göstermiş olduğu özveri ve çalışmalarından dolayı kendisine kulübüm adına teşekkür eder, bu yenilgilerin büyük bir şanssızlık olduğu hocanın kendisiyle ilgili olmadığı ancak yeni bir kan, yeni bir hocayla belki bu şanssızlığımızı gidermek açısından ilimizin değerli, tecrübeli teknik direktörlerinden Ferit Yiğit ile anlaşmaya varılmış olup, yolumuza devam edeceğiz” denildi.