Yok, Yok, Yok!

Muhalefet partilerinin ısrarlı bir şekilde arzu ettikleri ve bir an önce sineyi millete dönme amaçlı erken seçim çağrıları havada uçuşurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere muhalefet partilerinin sık sık dile getirdiği erken seçim, AK Parti Grup Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gündemindeydi.

Yok, Yok, Yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçimlerin erken yapılmasını isteyenlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimin 2023'te yapılacağını defalarca tekrarlamış olmamıza rağmen, erken seçim teranesi tutturanların sufleyi nereden aldıkları açık." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Boşuna uğraşmayın, seçim Haziran 2023'tür." dedi ve son noktayı koydu.

Muhalefetin erken seçim ısrarının çok samimi olmadığını biliyoruz. Muhalefet aslında her geçen gün Ak Parti’nin daha çok kan kaybettiğini görüyor ve biliyor. Aslında geçen sürenin kendi lehine olduğunu biliyor.

Ak Parti de ülkenin bugün durumunun çok iyi olmadığını ve her gün kan kaybettiğini biliyor. Ancak seçime kadar olan iki yıl süre içerisinde ekonominin kısmen düzeleceğine inanıyor.

Her iki taraf da kendi açısından haklı ama olan vatandaşa ve ekonomiye oluyor. Hayat her gün daha zorlaşıyor. Artık fiyatlar bir yıl öncesi ile mukayese edilemeyecek kadar uçmuş ve tutulamaz hale gelmiş.

Böyle giderse ve her kesimden yükselen feryat ve figanlar artınca, sadece muhalefetin değil, cumhur ittifakı taraflarının da seçim talebi yükselebilir.

Erken seçim, bir rahatlama, bir inşirah ve sekinet getirecekse “neden olmasın?” diyenlerin sayısı her gün çoğalıyor, bilesiniz.