Yılmaz ve Özbay'dan Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret

Erkan BAY/Elazığ TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz ve Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Özkan Özbay, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Yılmaz ve Özbay'dan Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Sertaç Yılmaz ve Özkan Özbay, gazetecilerin gününü kutladı.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Elazığ TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz,“Gazeteciler önemli bir görev yürüyor.Bizlerin ve halkımızın sesi olup, haberleri en doğru şekilde servis ediyor. Bizler de her zaman basınımızı önemsiyor ve onlara destek olmak için çalışıyoruz. Bu nedenle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettik. Çalışan gazetecilerimizin gününü kutladık.Bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.”dedi.

Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Özkan Özbay ise yaptığı açıklamada,“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettik.Gazetecilik mesleği kutsal bir meslektir. Önemli bir görev yapıyorlar. Bizler de bu nedenle basınımızı her zaman önemsiyor ve çalışmalarını takdir ediyoruz.”dedi.