Yıldırım'dan SMS kampanyasına destek

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığspor Kulübü tarafından başlatılan SMS kampanyasına destekte bulunarak, teşkilatına çağrı yaptı ve Elazığspor'a destek vermelerini istedi.

Yıldırım'dan SMS kampanyasına destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulübü tarafından geçen hafta başlatılan SMS kampanyasına bir destekte Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’dan geldi. Başkan Yıldırım, bağış kampanyasına destekte bulunarak, teşkilatına çağrı yaptı.
Başkan Yıldırım konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; "Elazığspor’un her fırsatta yanında olduk. Ciddi süreçlerde hem yöneticiliğini yaptım, hem de elimden gelen her şeyi esirgemeden desteklediğime inanıyorum. Bu konuda sorgulanacağımı zannetmiyorum. Bugünlerde başlatılan yandım kampanyasında çorbada tuzumuz olsun anlamında, teşkilatlarımıza da bu konuda hassasiyet göstererek paylaşımda bulundu ve teşkilatlarımız da bu yardım kampanyasına kendi güçleri ile destek vermeye çalışıyorlar. En azından yanında olmak, kampanyaya destek anlamında, rakamsal boyutlar ne olur onu bilmem ama sonuçta konu Elazığspor olunca duyarsız davranmamız mümkün değil. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatlarımızla birlikte bu hassas konuya gereken katkıyı sağlamaya çalıştığımızı söyleyebilirim”