Yıldırım'dan Öz Eleştiri

Basınla buluşan Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, çalışmaları hakkında bilgiler verirken öz eleştirilerde de bulundu.

Yıldırım'dan Öz Eleştiri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Niye bizi sormuyorsunuz diye şikâyet edenler var mı vallahi var. Hepsinden özür diliyorum. Ben geldim, bağışlayın inşallah bundan sonra daha çok vakit geçireceğiz diyorum. Bu geçmişi suçlamak anlamında değil. Korkunç bir zaman darlığı yaşıyoruz. Bazen 24 saat yetmiyor bana. Uyumuyor muyuz, tabi ki uyuyoruz. Ama mümkün olduğu kadar az yatıp çok çalışmaya çalışıyoruz.”

Başkan Yıldırım’ın bu cümleleri, yapılması gerekenleri yapmaya çalışmakla birlikte yeterli görmediğinin ve eksiklikler  olduğunun da  açık yürekli  bir  öz eleştirisi  olmuş. Keşke tüm Ak Partililer de bu öz eleştiriyi yapabilecek bir özgüvene ve samimiyete sahip olsa.

Bir konuda eksiklikleri ve  yanlışları görmek ayrıca da  kabul etmek, bunu düzeltmenin  ilk adımıdır. Kendisinin görevini en iyi yaptığını sanan yöneticiler ise güç zehirlenmesi ve egolarının esiri olurlar. 

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın bu düşüncesinin yönetim kurulu üyeleri de dâhil tüm Ak Partili yöneticilerde de bulunması ve bunun giderilmesi için gece-gündüz çalışılması gerekir.